Skip to content
Upcoming

Stella Mccartny X adidas Vegan Stan Smith

7 september 2018 12:00
Stella Mccartny X adidas Vegan Stan Smith

Stella Mccartny X adidas Vegan Stan Smith hebben samengewerkt en hebben een Vegan Stan Smith ontworpen! Dit is het laatste hoofdstuk van de Stella Mccartny x adidas samenwerkingen. Het Stan Smith model dat is gebruikt beschikt over nieuwe details. De sneakers zijn gemaakt van vegan leer. Dit is voor het eerst in de geschiedenis van de sneakers! Stella Mccartny; “Enkele jaren geleden kreeg ik een speciaal paar vegetarische Stan Smiths van mijn man en Adidas,” vertelt de ontwerpster aan Vogue. “Het werd me meteen duidelijk dat je eigenlijk het verschil niet zag tussen een echt leren paar en het paar in nepleer. Ik kon niet anders dan nadenken over hoeveel dierenlevens gered konden worden als Stan Smith en Adidas vegetarisch leer en vegetarische lijm zou gebruiken.”

Het originele design van de sneaker blijft hetzelfde. In plaats van de typische three stripes van adidas zijn er 3 strepen met kleine sterrentjes. Op de tong van de rechter sneaker staat Stan Smith’s gezicht en op de linker sneaker staat Stella’s gezicht. Ook zijn de handtekeningen van Stella Mccartny en Stan Smith weergegeven op de sneaker. De heel tab beschikt over 3 strepen waarvan de middelste blauw is.

De vegan leren adidas Stan Smith-sneaker is vanaf 5 september beschikbaar voor 250 euro voor wereldwijde pre-order en zal op 10 september wereldwijd in de winkels verschijnen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Stella McCartney x adidas Originals Stan Smith

Releasedatum: 10.09.2018
Prijs: €250,-