Skip to content
Upcoming

Steal of the Day: Nike Air Max 90 (III) OG ‘Eggplant’

29 oktober 2020 13:31
Steal of the Day: Nike Air Max 90 (III) OG ‘Eggplant’

Het is weer tijd voor een nieuwe Steal of the Day, en dit keer is dat de Nike Air Max 90 Eggplant. De iconische sneaker is nog niet zo heel lang geleden gedropt, maar ondanks dat kan je sneaker nu al bemachtigen met flinke korting! Hieronder vind je waar je dit paartje kan bemachtigen!

Eén van de meest iconische Nike modellen, dat is ongetwijfeld de Air Max 90. Ook wel bekend als de Nike Air Max III. Het zal je vast niet ontgaan zijn dat deze sneaker alweer 30 jaar bestaat en dat dat groots gevierd is door Nike. De Nike Air Max 90 in de ‘Eggplant‘ colorway is niet alleen terug in de OG kleuren maar ook in de OG shape. De sneaker is dus in volledig dezelfde vorm als toen de sneaker voor het eerst uitkwam in 1990. Naast deze colorway, zijn er nog ongekend veel andere colorways en samenwerkingen. Deze vind je >> HIER <<.

Nike Air Max 90 (III) OG ‘Eggplant’

De Nike Air Max 90 ‘Eggplant’ beschikt over een witte basis die wordt afgemaakt met twee verschillende kleuren. De paarse kleur zien we deels op de mudguard,op de heeltab en bij de eyestays. Ook de Nike branding op de tong van de sneaker is paars. Het roze komt niet alleen terug op de swoosh maar ook op de branding op de tong en de heeltab, op het voorste deel van de outsole en op de binnenkant van de tong en de insole van de sneaker.

Deze Nike Air Max 90 ‘Eggplant‘ is dus al even verkrijgbaar. Maar je kan dit paartje nu met dikke korting scoren bij OFFSPRING. Wil jij nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases en alle updates rondom de mooiste sneakers? Volg ons dan op social media en neem een kijkje in de releasekalender!

Nike WMNS Air Max 90 (III) OG 'Eggplant'

CW1360-100 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90 Eggplant
Air Max 90 Eggplant
Air Max 90 Eggplant
Air Max 90 Eggplant
Images by: OFFSPRING