Skip to content
Upcoming

Drie Star Wars karakters komen terug in deze sneakers

29 september 2020 21:51
Drie Star Wars karakters komen terug in deze sneakers

Het lijkt maar niet op te houden in de samenwerking tussen Star Wars x adidas. De twee hebben al een rijke geschiedenis met elkaar. In oktober kunnen we drie verschillende sneaker verwachten die zijn geïnspireerd op drie karakters uit de Star Wars reeks.

Star Wars is een film serie bedacht door George Lucas. De film reeks bestaat uit drie trilogieën en twee losstaande films. De Jedi en de Sith zijn erg bekend en beschikken alle twee over het lichtzwaard. In de film zitten talloze iconische karakters, waarbij er drie zijn toegevoegd aan de Superstar, ZX 2K Boost en de Rivalry.

Star Wars x adidas

Later we beginnen met de Superstar. Deze sneaker heeft de inspiratie gekregen van Darth Vader. Het bovenwerk is voor een groot deel gemaakt van zwart leer met rode details op de hak en tong die geïnspireerd zijn op het lichtzwaard van Darth Vader. Op de tong staat het gezicht van Darth Vader, waarbij het hoofd van Darth Vader ook weer terug is te zien op de toebox.

De Zx 2K Boost is geïnspireerd op bounty hunter Han Solo. Het bovenwerk is wederom groot en deels gemaakt van zwart leer dat word gecombineerd met beige leer op de hak en midsole. Deze kleuren zijn hetzelfde als het pak dat Han Solo draagt in de films. Over de sneaker loopt een bruine band met een zilveren verbinding. Dit detail is geïnspireerd op de band die om de middel heen loopt van Han Solo waar zijn wapen in rust. Om het bovenwerk af te ronden staat het hoofd van Han Solo wederom op de tong.

De laatste en de meest opvallende is de adidas Rivalry die is geïnspireerd op Chewbacca. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van bruin leer in combinatie met vacht dat uiteraard komt van Chewbacca. Over de veters zit een overlay dat lijkt op de wapen band die Chewbacca om zijn lichaam draagt.

De adidas Superstar ‘Darth Vader’ zou uitkomen op 3 oktober, de ZX 2K Boost ‘Han Solo op 9 oktober en de Rivalry ‘Chewbacca’ komt uit op 22 oktober bij adidas. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Star Wars X adidas Superstar 'Darth Vader'

FY0130 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders

Star Wars X adidas ZX 2K Boost 'Han Solo'

FX9113 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

Star Wars X adidas Rivalry 'Chewbacca'

FX9290 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders
Images by adidas