Skip to content
Upcoming

Star Wars x adidas Rivalry ‘Chewbacca’

20 oktober 2020 15:26
Star Wars x adidas Rivalry ‘Chewbacca’

“RROOAARRGGHH!” Ben jij een sneakerhead en fan van Star Wars, dan is deze Star Wars x adidas Rivalry ‘Chewbacca’ misschien wel wat voor jou. Deze sneaker is geïnspireerd op de copiloot van Han Solo: Chewbacca.

Chewbacca is een personage uit de film Star Wars en wordt ook wel Chewie genoemd door zijn vrienden. Chewie is de copiloot van bounty hunter Han Solo en vliegen zij samen in de Millennium Falcon. Chewbacca is een Wookiee en is meer dan 200 jaar oud. Aangezien Wookiees en dus ook Chewbacca erg harig zijn is dit ook weer goed terug te vinden op de sneaker.

Star Wars x adidas Rivalry ‘Chewbacca’ | FX9220

De basis van de sneaker is gemaakt van lang nep haar in een beige/crème kleur. Dit is natuurlijk gedaan om de sneaker zoveel mogelijk te laten lijken op Chewbacca. Over deze harige basis zitten bruine lederen overlays. Op de tong staat een afbeelding van Chewbacca en loopt er een strap over het bovenwerk heen. Dit is weer geïnspireerd op de munitie strap die om zijn lichaam heen loopt. Aan de voorkant van de veters zitten nog lace locks waarop “STAR” en “WARS” staat. Onder het bovenwerk bevind zich een crème mid- en outsole. De sneaker komt ook in een speciale verpakking met nog een speciale Star Wars poster.

De Star Wars x adidas Rivalry ‘Chewbacca’ komt uit op donderdag 22 oktober via onder andere adidas. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Star Wars X adidas Rivalry 'Chewbacca'

FX9290 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders
Star Wars adidas Rivalry 'Chewbacca'
Star Wars adidas Rivalry 'Chewbacca'
Star Wars adidas Rivalry 'Chewbacca'
Images by adidas