Skip to content
Brand

Stap stijlvol de herfst in met Converse

11 oktober 2023 12:10
Stap stijlvol de herfst in met Converse

Converse heeft een breed scala aan populaire en functionele items voor het herfst- en winterseizoen, perfect passend bij de nieuwe tijd van het jaar. Of het nu gaat om kleding of sneakers, het merk slaagt er simpelweg in om de perfecte knusse sfeer van de herfst over te brengen.

Vandaag presenteren we enkele ideeën voor je komende herfstoutfit met Converse.

Herfst sneakers en meer van Converse

Dit najaar, in 2023, kiest Converse voor warme kleuren en herfstige overgangstinten. We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste Converse herfstsneakers en laten je enkele kledingstukken zien die perfect bij elke sneaker passen.

Chuck 70 Leather

Laten we onze herfstcollectie beginnen met de Chuck 70, die een eersteklas leren bovenwerk heeft. Dit materiaal is ideaal voor de herfst, want het is eenvoudig te reinigen en heeft bovendien een super stijlvolle uitstraling.

Deze nieuwe pieces van Converse passen goed bij het beige bovenwerk van de Chuck 70:

Custom Chuck Taylor All Star Move Platform By You

De Chuck Taylor All Star Move Platform By You brengt jouw stijl naar nieuwe hoogten. Met deze aanpasbare Chuck kun je frisse kleuren en prints toevoegen aan het drielagige ontwerp, waardoor de bovenkant nog herfstiger wordt als je dat zelf zou willen.


Chuck Taylor All Star Modern Lift Platform Mono Suede

De Chuck Taylor All Star Modern Lift is ontworpen om veelzijdige stijl en comfort gedurende de hele dag te bieden. Met een suède bovenwerk en responsieve demping, combineert hij moeiteloos goed te combineren kleuren.

De Chuck Taylor All Star Modern Lift kan met veel dingen gecombineerd worden dankzij het monochrome bovenwerk. Dit zijn enkele functionele en stijlvolle stukken voor de herfst:

Converse CONS AS-1 Pro

De Converse CONS AS-1 Pro is een klassieke low top sneaker met een bovenwerk van leer. De kick is ontwikkeld door Alexis Sablone, een van de beste skateboarders ter wereld, en is uitgevoerd in een retrostijl. Het bovenwerk maakt de sneaker de perfecte metgezel voor de herfst.

Chuck Taylor All Star Lugged Lift Platform Canvas

De All Star Lugged springt met name in het oog vanwege zijn robuuste profiel. Dit herontwerp van de klassieke Chucks voegt niet alleen hoogte, maar ook karakter. Met de toevoeging van een ritssluiting en een hielbandje is hij eenvoudig aan te trekken, terwijl het stevige profiel van de zool zorgt voor uitstekende grip.

We hebben twee jassen voor je uitgezocht die bij deze kick passen:

Chuck Taylor All Star Seasonal Color

Sinds 1917 is de Chuck Taylor All Star een cultschoen voor dagelijks comfort. Net als veel andere schoenen van Converse kun je de Chuck Taylor aankleden voor de herfst. Er zijn veel seizoenskleuren om uit te kiezen!

Chuck Taylor All Star Cruise

Het nieuwste item in de Chuck Taylor geschiedenis: de Chuck Taylor All Star Cruise. Het klassieke canvas bovenwerk is ontworpen als eerbetoon aan de tegencultuurmode en combineert op skates geïnspireerde elementen zoals een suède eyelet overlay en gestanste oogjes.

In lijn met de All Star Cruise en het einde van dit artikel, hebben we ook twee basics uitgekozen die je eigenlijk met elk van deze sneakers zou kunnen combineren:

We hopen dat dit artikel je wat inspiratie heeft gegeven voor je volgende Converse herfstlook! Op de Converse website kun je nog veel meer mooie herfst sneakers en kleding vinden. De moeite waard om even te kijken! Bekijk ons sneaker nieuws voor meer inspiratie rond sneakers en streetwear.