Skip to content
Upcoming

Stage lopen in 2020 doe je bij Sneakerjagers

7 oktober 2019 14:35
Stage lopen in 2020 doe je bij Sneakerjagers

In deze maand gaan weer veel studenten op pad om een geschikte stage te vinden voor de periode februari tot juli 2020. Bij Sneakerjagers is altijd plek voor enthousiaste en gemotiveerde stagiaires. Vooral op creatief gebied hebben wij vrijwel altijd plek. Hieronder vind je twee vacatures die op dit moment open staan! Horen we snel van je?

Creatieve editing/video stagiair gezocht bij Sneakerjagers in Amsterdam en/of Utrecht.

Ben jij creatief ingesteld en ligt jouw passie en kunde in editing/video? Volg jij een media-gerelateerde opleiding? Dan heeft Sneakerjagers de ultieme stage voor jou!

Als editing/video stagiair(e) ben jij onderdeel van een jong content team binnen het grootste sneaker platform van Nederland. Je ondersteunt de productie van onze sneaker podcast en zal daarnaast zelfstandig al jouw (premiere pro) kwaliteiten inzetten en uitbouwen om een zo goed als mogelijke podcast-reeks neer te zetten. Daarnaast is het belangrijk dat jij creatief moet kunnen meedenken met het content team om al onze media uitingen naar een hoger niveau te tillen.

Wij bieden een te gekke locatie in het centrum van Amsterdam of Utrecht, uitbreiding van je netwerk, een heerlijke lunch en een maandelijkse stagevergoeding. Daarnaast werk je natuurlijk met ons favoriete product: Sneakers!

Wij vragen creativiteit en een meer dan gemiddelde kennis van premiere pro. Hiervan kun je ook voorbeelden laten zien.

Spreekt bovenstaande je aan? Neem dan contact met ons op. Gaan we zo snel mogelijk een bak koffie doen!
Solliciteren kan via: [email protected]

Content marketing stagiair gezocht bij Sneakerjagers in Utrecht.

Ben jij creatief ingesteld en ligt jouw passie en kunde in het creëren van verrassende en nieuwswaardige content voor social media en blog? Volg jij een media-gerelateerde opleiding? Dan heeft Sneakerjagers de ultieme stage voor jou!

Als contentmarketing stagiair ben jij onderdeel van een jong content team binnen het grootste sneaker platform van Nederland. Je ondersteunt de productie van onze socials en blog en zal daarnaast zelfstandig werken om hoogwaardige content te produceren. Je volgt al het nieuws rondom sneakers en zal gaan samenwerken met bloggers, vloggers, jounalisten en redacties om relevante artikelen te produceren. Daarnaast is het belangrijk dat jij om kunt gaan met een camera om zodoende content te voorzien van het juiste beeldmateriaal.

Wij bieden een te gekke locatie in het centrum van Utrecht, uitbreiding van je netwerk, een heerlijke lunch en een maandelijkse stagevergoeding. Daarnaast werk je natuurlijk met ons favoriete product: Sneakers! Wij vragen creativiteit, vindingrijkheid en enthousiasme!

Spreekt bovenstaande je aan? Neem dan contact met ons op. Gaan we zo snel mogelijk een bak koffie doen!
Solliciteren kan via: [email protected]