Skip to content
Upcoming

Sporty & Rich en adidas introduceren hun derde collectie

9 november 2023 13:44
Sporty & Rich en adidas introduceren hun derde collectie

Sporty & Rich heeft een bijzondere samenwerking met adidas opgebouwd, waarbij nu een derde project op de stapel ligt. De nieuwe collectie zal 10 november 2023 releasen, waarbij de adidas Samba en Stan Smith een prominente rol spelen.

De adidas Samba verschijnt deze keer in een bordeauxrode en gouden colorway. Daarbij is het bovenwerk gemaakt van boterzacht leer in een dominante helderwitte tint. Daarnaast zorgen crèmekleurige veters, suède mudguards en een met gom omrande buitenzool voor een reeks neutrale accenten. Verder wordt elk paar met een bedeltje met parelketting geleverd als finishing touch.

Ook de adidas Stan Smith is uitgevoerd in een heldere, witte tint, maar nu gecombineerd met levendige groene accenten. Deze groene accenten zijn te vinden op het hiellipje, de co-branding op de tong en het geborduurde trefoil-logo op de middenvoet.

De nieuwste collectie van Sporty & Rich en adidas is 10 november 2023 verkrijgbaar bij adidas en verschillende retailers. Bezoek de Sneakerjagers releasekalender om alle verkooppunten van de drie sneakers te bekijken!

Sporty & Rich x adidas Samba 'White Burgundy' on feet
Sporty & Rich x adidas Samba 'White Bold Gold' on feet
Sporty & Rich x adidas Samba OG 'Cream Blue' on feet
Sporty & Rich x adidas Samba 'White Burgundy'
Sporty & Rich x adidas Samba 'White Bold Gold'
Sporty & Rich x adidas Samba OG 'Cream Blue'