Skip to content
Upcoming

Spooky halloween met de nieuwe Off-White X Nike Blazers

19 september 2018 13:06
Spooky halloween met de nieuwe Off-White X Nike Blazers

Off-White heeft zijn stempel het afgelopen jaar meer dan gedrukt op de sneaker-scene. De Nike collabs zijn goed ontvangen maar ook de eigen Off-White sneakers zien we steeds meer. Met nog 3 maanden te gaan staan er ook nog 3 Off-White X Nike sneaker op de planning, zoals de Off-White X Nike Blazer.

De Off-White X Nike collab die als eerst op de planning staat is een dubbele release. Er komen namelijk twee colorways uit de de Nike Blazer. Er is ook een duidelijk thema aanwezig namelijk Halloween. Halloween valt dit jaar op een woensdag, het is altijd op 31 oktober. De sneakers zullen wel een stuk eerder uit komen, dan kan je ze in ieder geval tijdens Halloween rocken. De release staat voorlopig nog op 27 september 3 oktober.

Als je kleuren bij Halloween moet bedenken dan zijn zwart en oranje toch wel de meest voorkomende kleuren. Een traditie tijdens Halloween zijn de pompoenen, vandaar dat we ook een oranje-gele colorway zien. Deze sneaker heeft de naam ‘All Hallows Eve’ gekregen. De andere colorway belicht de enge en donkere kant van Halloween, dit is namelijke een ‘Grim Reepers’ colorway. Dit is dan ook een volledig zwarte colorway enkel de Swoosh is hier wit gekleurd. Op beide sneakers zitten weer de herkenbare Off-White details zoals een grote Swoosh, de ziptie en hebben ze een ‘deconstructed look’.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Off-White X Nike Blazer Mid ‘All Hallows Eve’

Releasedatum: 03.10.2018 – 09:00
Prijs: Verwacht €125,-
Colorway: Canvas/Pale Vanilla/Black/Total Orange
Stylecode: AA3832-700
Bekijk hier de storelist>>

Images by Yankee Kicks

Off-White X Nike Blazer Mid ‘Grim Reepers’

Releasedatum: 03.10.2018 – 09:00
Prijs: Verwacht €125,-
Colorway: Black/Cone/Black-White
Stylecode: AA3832-001
Bekijk hier de storelist>>

Images by Yankee Kicks