Skip to content
Newsfeed

SOULGOODS x Nike droppen SB Dunk High

30 juli 2022 20:15
SOULGOODS x Nike droppen SB Dunk High

Nike SB is een samenwerking aangegaan met het in Beijing gevestigde streetwear label SOULGOODS. De twee merken komen in 2022 met een SB Dunk High. Bekijk hier de eerste beelden van deze sneaker.

De SOULGOODS x Nike SB Dunk High komt in een ‘Military Green’ colorway en combineert verschillende zwarte details. Zo kleuren de veters en middenzool zwart. Op de zijkant van de hiel vinden we ook de SOULDGOODS ‘Soul Tiger’. Op de binnenkraag staat geschreven: “FROM BEIJING TO THE WORLD”. Dit is het motto van het Japanse label.

SOULGOODS heeft in het verleden ook eens samengewerkt met Converse. Zo kwamen de twee namen in die tijd met de SOULGOODS Jack Purcell sneakers. Deze paartjes gaven het iconische silhouet van de Converse Chuck 70 een make-over. Sinds Nike in 2003 Converse overnam, is het dan ook niet gek dat Nike nu ook met het merk samenwerkt.

Het is nog niet bekend wanneer de SOULGOODS x Nike SB Dunk High precies zal worden uitgebracht. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates! Wij zullen je hier zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen.

Soulgoods