Skip to content
Upcoming

SONRA toont sneaker geïnspireerd op de Porsche 912

6 oktober 2020 21:07
SONRA toont sneaker geïnspireerd op de Porsche 912

Porsche Design gaat een samenwerking aan met SONRA. Samen komen ze met een limited edition sneaker geïnspireerd op de Porsche 912. Vanaf 24 oktober is de SONRA ‘Porsche Design Edition’ in een ‘Slate Gray’ colorway.

Porsche Design maakt samen met de Duitse sneakerlegende en eigenaar van SONRA, Hikmet Sugoer, een nieuwe sneaker. Zijn persoonlijke levens verhaal en passie hebben Hikmet en Porsche Design bij elkaar gebracht. Het ontwerp van hun sneaker is geïnspireerd op de Porsche 912 en brengen samen de SONRA ‘Porsche Design Edition’ uit. Dit is de eerste keer dat de twee namen samenwerken.

SONRA ‘Porsche Design Edition’

‘Porsche Design DNA meets urban sneaker culture’ noemt Porsche de samenwerking zelf. Een sportieve en elegante look combineren elkaar op de ‘slate gray’ sneaker. De materialen op de schoen zijn deels gemaakt van plantaardig gelooid leer. Ook is er gebruik gemaakt premium natuurlijke volnerf rundsleder op het bovenwerk. Op het model zien we een witte midsole. Op de hiel staat een rood, grijze streep. Het SONRA en Porsche 912 logo, zijn beide te vinden op het leer. De SONRA x Porsche Design geïspireerd op de Porsche 912 komt uit op 24 oktober.

Volg Sneakerjagers op Instagram en Facebook voor meer sneaker nieuws, releases en meer sneaker content. Ook op onze website zijn nog veel meer blogs te lezen!

SONRA 'Porsche Design Edition' SONRA Porsche 912
SONRA ‘Porsche Design Edition’ in handen van Hikmet Sugoer
SONRA 'Porsche Design Edition' SONRA Porsche 912
Images by Porsche Design