Skip to content
Newsfeed

solebox x adidas presenteren hun nieuwe collectie

10 maart 2023 14:33
solebox x adidas presenteren hun nieuwe collectie

Om twee decennia gedeeld erfgoed tussen adidas en solebox te vieren, komt het duo nu met een nieuwe samenwerking: solebox x adidas Ultra 4D en Ultraboost.

Solebox en adidas presenteren met trots hun nieuwste samenwerking: een nieuwe adidas Ultra 4D en een adidas Ultraboost. Het nieuwe silhouet van de Ultra 4D is een eerbetoon aan de eerste Solebox Ultraboost Uncaged uit 2016, nu verbeterd met een nieuwe 3D-geprinte tussenzool.

De Ultra 4D en Ultraboost zullen worden onthult tijdens een exclusieve vernissage. In samenwerking met de in Berlijn gevestigde kunstenaar Illya Goldman Gubin. Het evenement vindt plaats op 16 maart 2023 bij Lobe Block in Berlijn.

Beide sneakers hebben een strak design in felle kleuren. De glow-in-the-dark effecten zijn een absolute eyecatcher. Hieronder laten we je de eerste officiële video zien en ook wat foto’s van de samenwerking! Kom jij naar het evenement in Berlijn? Alle deelnemers krijgen vroegtijdig toegang tot de solebox x adidas Ultra 4D op locatie. Je kunt je eenvoudig inschrijven via de solebox Stories.

De solebox x adidas Ultra 4D zal op 17 maart 2023 verkrijgbaar zijn via de website van solebox en ook bij alle solebox winkels. Voor de Ultraboost moeten we nog even wachten tot 31 maart 2023, dan zal ook deze sneaker wereldwijd door solebox worden uitgebracht.