Skip to content
Newsfeed

solebox lente sale 20% korting op bijna alles

4 maart 2023 12:12
solebox lente sale 20% korting op bijna alles

Lente 2023 breekt bijna aan, solebox weet dat op de perfecte manier met ons te vieren. Op bijna alle artikelen bij solebox krijg je 20% korting. Om gebruik te maken van de sale hoef je alleen een kortingscode in te vullen. Gebruik daarom de code SPRING20 voor 20% korting op de website van solebox. Pak snel je kans want de sale begint op 3 maart en eindigt op 6 maart 2023, dus drie dagen volop korting!

Air Jordan 1 Mid Alternate Bred

Air Jordan 1 Mid "Alternate Bred" van zijkant
Solebox

Als jij een Jordan Brand fan bent is de Air Jordan 1 Mid “Alternate Bred” the way to go. De sneaker is namelijk geïnspireerd op de original AJ1.

De populariteit van het Air Jordan 1 Mid model is anno 2023 sky high, het perfecte moment om deze sneaker met 20% korting te coppen bij solebox!

New Balance WMNS MR530EMA

New Balance
Wmns MR530EMA van de zijkant

De New Balance Wmns MR530EMA geeft jouw outfit een vintage twist. De unieke uitstraling van de 530 ontstaat omdat de sneaker is geïnspireerd op de hardloopkicks die je in de jaren ’90 en begin 2000 zag.

Je kan nu je eigen paartje scoren op de website van solebox.

Carhartt WIP Car Repair T-Shirt

Naast dat je bij solebox de nieuwste sneakers kunt vinden, vind je ook genoeg unieke apparel pieces. Zo kan je ook deze graphic Tee van Carhartt vinden bij solebox.

Wij hopen dat we jou een beetje een impressie hebben kunnen geven van wat voor soort producten je kan vinden in de lente sale van solebox. Ga naar de solebox website om je favoriete items te vinden met 20% korting! Vergeet niet om de kortingscode SPRING20 te gebruiken. Je hebt van 3 maart tot en met 6 maart 2023 om volop gebruik te maken van deze lente korting!

Heb jij af en toe moeite om je favoriete paar sneakers te combineren met je outfit? Check dan onze Outfits by Sneakerjagers Instagram voor wat nieuwe inspiratie!

Solebox Sale