Skip to content
Upcoming

Solebox heeft SALE! Shop hier onze favoriete items

21 januari 2021 16:35
Solebox heeft SALE! Shop hier onze favoriete items

Vanaf 22 tot en met 24 januari scoor je alle items van Solebox met 25% korting! Het enige wat je hoeft te doen is de code: WINTER25 invullen tijdens het afrekenen. Scoor de leukste sneakers en kleding items voor een mooi prijsje! Bekijk hieronder onze favoriete items uit de Solebox Sale!

Sneakers

Zoek de sneakers die je al een tijdje in de gaten houd, of dat ene paartje waar je al dagen over twijfelde. Dit is je kans! Scoor ook sneakers met 25% korting met de code WINTER25. Veel shop plezier!

Klik op de afbeelding op te shoppen.

Solebox sale

Nu €112,-

Solebox sale

Nu €135,-

Nu €85,-

Solebox sale

Nu €70,-

Nu €84,-

Nu 84,-

Clothing

Ook de kleding items bij Solebox zijn te leuk om te laten liggen. Shop bekende merken als Carhartt en Daily Paper, of minder bekende merken. Kleding items die je normaal zou laten liggen voor dat geld, zijn nu betaalbaar! Zit hier niks voor je tussen? Bekijk dan HIER de hele sale pagina van Solebox.

Klik op de afbeelding op te shoppen.

Solebox sale

Nu €52,-

Nu €33,-

Solebox sale

Nu €48,-

Solebox sale

Nu €144,-

Nu €36,-

Nu €25,-

Sneakerjagers houd je op de hoogte van de laatste sneaker nieuwtjes, geruchten en deals! Houd de release kalender en de blogs in de gaten, zo mis je nooit een release. Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra sneaker content! Ook kleding inspiratie vind je bij ons. Volg Sneakerjagers_wmns voor dagelijkse inspiratie dames sneakers en mode! Hier vind je ook de leukste deals en steals.