Skip to content
Brand

Solebox biedt 25% korting op alles voor Singles Day

11 november 2022 05:20
Solebox biedt 25% korting op alles voor Singles Day

Solebox geeft op vrijdag 11 november 25% korting op bijna al haar producten (met een paar uitzonderingen) om Singles Day te vieren. De korting duurt slechts 1 dag, dus zorg ervoor dat je het niet mist! Er zijn geen vereisten om in aanmerking te komen, je hoeft alleen de promotiecode: ‘SD25‘ te gebruiken bij het afrekenen.

Hieronder hebben we een kleine selectie gemaakt van artikelen die in de aanbieding zullen zijn. Er zijn echter nog veel meer leuke producten om te shoppen. Klik op de knop om te navigeren naar de site van Solebox en bekijk alles wat zij te bieden hebben.

Air Jordan 3 Retro ‘Black Cement Gold’

Solebox
Solebox

Het eerste item op onze lijst is een iconisch silhouet in de vorm van de Air Jordan 3 Retro en hij komt in een ‘Black Cement Gold’ colorway. Het bovenwerk bestaat voornamelijk uit zwart leer in combinatie met de bekende olifantenprint spatborden. Gouden accenten zijn te vinden rond de veters van de schoen en de kraag.

Reebok Club C Mid II Vintage

Solebox
Solebox

Ons tweede item is waarschijnlijk net zo iconisch als het eerste, we hebben het over de Reebok Club C. Dit model bestaat al sinds 1985 en is nog altijd even populair. Door zijn veelzijdigheid en zijn vermogen om overal bij te passen is het een grote favoriet in de sneakerwereld.

Nike WMNS Air Max 1 PRM ‘Dirty Denim’

Solebox
Solebox

Onze volgende binnenkomer op de lijst is waarschijnlijk de meest iconische sneaker ooit, de Nike Air Max 1. De ‘Dirty Denim’, uitgebracht als onderdeel van de viering van de 35e verjaardag van het silhouet, heeft een denim zijpaneel en een denim-kleurig, suède spatbord en toebox. Het ontwerp is compleet met een gelige buitenzool en zichtbare Air united zoals we gewend zijn.

New Balance M991NV

Solebox
Solebox

De New Balance M991NV is ‘Made in England’ en het heeft een grijs en blauw bovenwerk mix van leer en mesh met comfortabele padding op de tong en kraag. Deze sneaker komt in een tijdloze, navy blauwe colorway. Om te zorgen voor de all-day comfort, is de NB M991NV voorzien van een lichtgewicht zool met Abzorb demping.

adidas Originals wmns Forum 84 Low

Solebox
Solebox

De adidas Forum Low is al sinds 1984 in de sneakerwereld te vinden. Het heeft een dip in populariteit gezien, maar is de laatste tijd weer in opkomst. Dit specifieke paar komt in een zwart-witte kleurstelling.

Nike Dunk High 1985

Solebox
Solebox

De begeerde retro stijl en kleur van de Nike Dunk Hi 1985 brengen je terug in de tijd. Dit model brengt de oorspronkelijke vorm van de sneaker uit 1985 terug om de schoen te vieren waarmee de revolutie buiten de baan begon.

Nike x Billie Eilish WMNS Air Force 1 Hi

Solebox
Solebox

Dit volgende item is het resultaat van een samenwerking tussen Nike en Billie Eilish. Het klassieke silhouet heeft een bovenwerk van nubuckleer en vijf klittenbandsluitingen bovenop de veters. De schoen is ook gemaakt van gerecyclede materialen.

New Balance BB550NCB

Solebox
Solebox

De volgende in onze selectie is de New Balance 550. Dit iconische model is de afgelopen anderhalf jaar in populariteit gestegen. De 550 was oorspronkelijk een basketbalschoen, maar nu is het een van de meest populaire sneakers voor dagelijks gebruik. Dit specifieke model komt in een frisse witte en grijze colorway.

Nike WMNS Air Max 1 ’87 ‘Obsidian’

Solebox
Solebox

Ons volgende item is een ander Air Max 1 model als onderdeel van de viering van de 35e verjaardag van het silhouet. De ‘Obsidian’ colorway komt in een mix van donkergroen en Obsidian. Met een snelle look, bewezen demping en een klassiek golvend spatbord is het geen wonder dat deze schoen al sinds 1987 toonaangevend is.

Converse wmns Run Star Hike

Solebox
Solebox

De Converse Run Star Hike is een van de nieuwste silhouetten van het merk en gelijktijdig ook een van de populairste. De dikke en ruige buitenzool geeft de sneaker een robuuste uitstraling terwijl hij tegelijkertijd uitstekende demping biedt.

De bovenstaande lijst bevat slechts een klein aantal artikelen. Om elk artikel met 25% korting te zien, klik je op de knop hieronder om naar de website van Solebox te gaan. Nogmaals, de promotie duurt alleen vrijdag 11 november, en alleen bij gebruik van de promo code: ‘SD25‘.

Klik ook op de andere knop hieronder om de Sneakerjagers Singles Day te bekijken waar je nog veel meer deals kunt vinden!