Skip to content
Brand

Snipes viert 25-jarig bestaan met nieuwe collectie

12 april 2023 10:37
Snipes viert 25-jarig bestaan met nieuwe collectie

Snipes bestaat 25 jaar! Er is veel gebeurd sinds de eerste Snipes-winkel op 4 april 1998 in Essen, Duitsland, werd geopend. Dit was de eerste steen voor een beweging die nu jongeren over de hele wereld met elkaar verbindt. Snipes staat voor stijlen geïnspireerd op hiphop, streetball, dans en actiesporten.

Dit is Snipes!

Het bedrijf heeft een veelzijdige online shop en meer dan 680 Snipes vestigingen in Europa en de VS. Bij Snipes vind je de nieuwste streetwear stukken en sneakers, als klassieke, tijdloze looks van merken als adidas, Jordan, Karl Kani, Nike, Reebok en Vans. Snipes heeft daarnaast ook eigen collecties en succesvolle samenwerkingen met andere streetwearmerken.

Daarnaast speelt Snipes een belangrijke rol in de wereldwijde straatcultuur community en werkt het nauw samen met bekende gezichten als DJ Khaled. Het bedrijf is ook aanwezig op veel bekende evenementen zoals het WOO HAH! Festival in Nederland of het Frauenfeld Openair event in Zwitserland.

SNIPES Stage Festival
Snipes

Snipes Anniversary collectie

Bij Snipes kun je terecht voor sneakers en kleding van merken als Nike, adidas en PUMA, maar ook voor veel topstijlen van exclusieve merken als Karl Kani, Pegador en Fubu en natuurlijk hun eigen collecties. We worden altijd verrast met top streetwear en strakke stijlen.

SNIPES ANNIVERSARY Kollektion

Om zijn 25-jarig bestaan te vieren, brengt Snipes een exclusieve Anniversary-collectie uit. In samenwerking met merken Pegador en Karl Kani brengt Snipes een premium capsule collectie. De collectie omvat een varsityjack van hoge kwaliteit, een exclusieve Karl Kani LXRY PLUS PRM en een bijpassende denim baggy broek in een stijlvolle T-shirt combo.

Een buitengewoon ontwerp dat in het oog springt en alles belichaamt waar Snipes voor staat. De gehele collectie kan ook unisex gedragen worden, want de Snipes Family staat open voor iedereen.

Pegador College Jacket grey cream

Met de neutrale kleuren grijs en crème is de jas perfect te combineren. Het kan unisex gedragen worden en heeft een basic design dat een hiphop vibe belichaamt. Met de materialen 80% wol, 20% polyester en mouwen van leer overtuigt het jack niet alleen visueel, maar ook met een hoge kwaliteit.

Snipes College Jacke
Pegador College Jacket grey cream

Signature Denim Baggy Workwear Pants

De loose-fit jeans in gebleekt blauw met signatuurprint op de linkerzijde heeft een opvallende look en maakt een statement. De jeans is losvallend en heeft plooien die bijdragen aan een nonchalante look.

lockere Kani Jeans
Signature Denim Baggy Workwear Pants

Cali Logo Colab Tee

Het shirt is er ook in crème met de typische Pegador print en een paar speciale details die verwijzen naar het jubileum. Het item valt oversized en heeft een relaxte look.

Pegador Shirt Creme
Cali Logo Colab Tee

Luxury Plus Premium Leather

De sneakers zijn de perfecte aanvulling op de collectie en hebben een eenvoudige kleurstelling die overtuigt door het grove ontwerp. Op de neus en op het middenpaneel is het Karl Kani logo geplaatst.

Karl Kani Sneaker weiß
Luxury Plus Premium Leather

De collectie is slechts in beperkte oplage verkrijgbaar, dus wees er snel bij voordat je favoriete stukken zijn uitverkocht!

Wil je op de hoogte blijven van verdere nieuwigheden en drops en altijd up-to-date zijn? Bekijk dan onze nieuwspagina en mis geen enkel nieuwsbericht!