Skip to content
Upcoming

Snipes sale – shop met 30% extra korting

30 april 2021 20:28
Snipes sale – shop met 30% extra korting

Snipes heeft sale! Je scoort nu je favoriete items met tot wel 50% korting. Maar dat is niet alles, je krijgt er nu nog een extra 30% korting bovenop de sale prijs, met de code EXTRA30.

Om je niet te laten verdwalen in het grote aanbod, helpen wij je een handje. Bekijk hieronder onze favoriete sneakers, kleding en accessoires items uit de Snipes sale! Sla alvast wat nieuwe sportkleding in voor wanneer de sportschool weer open is, of koop dat ene paartje sneakers die al weken in je mandje ligt te wachten. Zit er niks voor jou, tussen onze favorieten? Bekijk dan hier het hele overzicht van de Snipes sale. Gebruik de code EXTRA30 voor 30% extra korting bovenop de sale!

Sneakers

We beginnen natuurlijk met sneakers. Het is nu de tijd om een mooi paartje te scoren! Zit hier niks voor je tussen? Bekijk dan hier alle sneakers uit de Snipes sale. De Snipes sale gaat keihard dus wees er snel bij!

Klik op de afbeelding om de sneaker de kopen.

Snipes sale
Snipes sale
Snipes sale
Snipes sale

Clothing

het voorjaar is begonnen. Als je het aan ons vraagt, een goede reden om nieuwe shirtjes in te slaan! Gelukkig heeft Snipes ook hier een groot aanbod aan. Ook de shirtjes scoor je nu met 30% extra korting! Uiteraard is er meer dan de t-shirts. Bekijk alle kleding items in de sale HIER.

Klik op de afbeelding om de items te shoppen.

Snipes sale
Snipes sale
Snipes sale

Accessoires

Ook accessoires is in de sale! Scoor leuke tassen, petten, sokken en nog veel meer nu bij Snipes met 30% korting bovenop de sale prijs!

Klik op de afbeelding om de items te scoren!

Snipes sale
Snipes sale
Snipes sale

Sneakerjagers houd je op de hoogte van de beste deals en steals via onze blogs en Instagram. Download de Sneakerjagers app om altijd alles bij de hand te houden en nooit meer een restock of shockdrop te missen.