Skip to content
Staff Picks

Snipes komt met hoge kortingen in Winter Sale

9 januari 2022 15:00
Snipes komt met hoge kortingen in Winter Sale

Bij Snipes scoor je nu de beste items in de Winter sale. Met de koude winterdagen om de hoek is dit het perfecte moment om een ideale winterjas of warme sneakers te scoren. Om je een beetje inspiratie te geven, hebben we een aantal outfits geselecteerd.

Outfit 1: ‘Forrest Green’

Onze eerste outfit is er eentje voor de heren. In de outfit ‘Forrest Green’ staat de kleur groen centraal. Combineer een groene puffer met een gebreide trui en opvallende sneakers. De adidas ZX 2K BOOST 2.0 Trail heeft een camo print en combineert zwarte details. Maak de outfit af met een Nike cap.

Outfit 2: ‘Pastel Vibes’

De tweede outfit is er eentje voor de dames. In deze outfit komen verschillende pastelkleuren terug. Combineer een Juicy Couture broek in een lichtroze kleur met een Vans sneaker met paisley print. Het Levi’s puffer jack kleurt lila en is mooi te combineren met de adidas Originals Zentic.

Outfit 3 ‘Denim Blue’

De derde outfit is er eentje voor de mannen. In deze outfit combineren we een Nike hoodie in een navy kleur met een Karl Kani bucket hat. De Vans SK8 Hi heeft een hoge fit en heeft een washed look. De upper van de sneaker kleurt off-white met donkerblauw.

Vans UA SK8-Hi Tapered

Outfit 4: ‘Dressed in Black’

Als laatste hebben we een outfit voor dames. In deze outfit staat de kleur zwart centraal. Zo komt de outfit met een Nike Sportswear jack en een sherpa bucket hat. Combineer deze items met een broek van Calvin Klein en een Champion tasje. Ook zijn de items uit deze outfit in andere outfits te combineren.

Dit zijn een aantal items uit de Snipes Winter Sale. Wil je liever zelf door de sale scrollen? Klik dan op de knop hieronder.