Skip to content
Upcoming

Sneaky Shoes Arnhem – Nieuwe Partner bij Sneakerjagers!

31 mei 2019 17:09
Sneaky Shoes Arnhem – Nieuwe Partner bij Sneakerjagers!

Nieuwe partner bij Sneakerjagers: Sneaky Shoes, de exclusieve sneaker store in Arnhem. Iets langer dan 10 jaar geleden opende Sneaky Shoes haar deuren in het altijd gezellige Arnhem. Ben jij op zoek naar een exclusief paartje? Dan ben jij bij Sneaky Shoes aan de Walstraat 59 in Arnhem aan het juiste adres, maar ook online kan je bij hun goed terecht. Vanaf nu is het assortiment van deze store ook verkrijgbaar via Sneakerjagers!

Sneaky Shoes opende haar deuren op 26 februari 2009. Jeff en Talitha, de twee oprichters van de store, laten hun liefde en passie voor sneakers duidelijk naar voren komen. Sneakers en streetwear staan centraal bij Sneaky Shoes. In eerste instantie was dit vooral gericht op heren, maar sinds 2015 zijn zij ook Sneaky Ladies gestart. De store in Arnhem is daarom opgesplitst in twee ruimtes. De ene ruimte specifiek voor de heren, de andere voor de dames.

Bij Sneaky Shoes vind je een breed assortiment van verschillende merken. Zo zie je Nike en adidas voorbijkomen, maar bijvoorbeeld ook Karhu. Zowel voor heren, als dames is er dus genoeg keuze, maar ook de kleintjes worden zeker niet vergeten.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat Sneaky Shoes allemaal te bieden heeft? Neem dan eens een kijkje op de website of ga eens langs bij de store aan de Walstraat 59 in Arnhem.