Skip to content
Upcoming

De Sneakersnstuff x New Balance 920 komt deze maand uit

6 januari 2021 13:59
De Sneakersnstuff x New Balance 920 komt deze maand uit

New Balance heeft in 2020 veel mooie samenwerkingen gehad met merken zoals JJJJOUND, Aimé Leon Dore, Packer en met Patta op het New Balance 920. Nu heeft Sneakersnstuff zijn handen gezet op het nieuwe 920 model.

Sneakersnstuff is opgezet in 1999 door Erik Fagerlind en Peter Jansson. Beide werkten in de sport en lifestyle scene in Stockholm en zagen een gat in de markt, vooral voor de sneaker collectors. In de eind jaren 90 waren er geen grote sneaker retailers die Stockholm domineerden en na hun trip naar New York City hadden ze zo veel inspiratie opgedaan dat Sneakersnstuff in 1999 werd opgezet. Nu twee decennia later kunnen we niet meer om de Zweedse retailer heen en staan ze aan top van de sneaker en lifestyle winkels.

Sneakersnstuff x New Balance 920

De sneaker is zoals elke New Balance release weer opgebouwd uit premium materialen. De basis is gemaakt van oranje mesh. Over deze mesh base zitten suède overlays in verschillende kleuren oranje. 3M elementen zijn toegevoegd op de toebox en zijkant van de sneaker. Kijkend naar de tong zien we dat deze een groene kleur heeft gekregen en ook is gemaakt van suède. New Balance branding is geplaatst op de tong en hiel van de sneaker. De Sneakersnstuff branding is erg subtiel geplaatst op de tong dubrae en insole. Het bovenwerk rust op een crème ENCAP midsole. Door deze ENCAP technologie lijkt het of dat je elke dag op wolken loopt.

Op donderdag 7 januari kan jij via de Sneakersnstuff app meedoen aan de raffle voor de New Balance 920. Naast de sneaker dropt er op 15 januari ook nog een kleding collectie. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van de laatste sneaker releases.


Sneakersnstuff New Balance 920
Sneakersnstuff New Balance 920
Sneakersnstuff New Balance 920
Sneakersnstuff New Balance 920
Sneakersnstuff New Balance 920