Skip to content
Upcoming

Sneakers voor de allerkleinste vind je bij Sneakerjagertjes.

7 september 2017 16:05
Sneakers voor de allerkleinste vind je bij Sneakerjagertjes.

Een aantal maanden geleden is Sneakerjagers gestart met een nieuw hoofdstuk: sneakers voor baby’s, peuters en kleuters. De naam was snel verzonnen: Sneakerjagertjes.

Eerlijk toegegeven, we wisten er weinig van maar weten inmiddels beter. Wat is er ongelofelijk veel moois te krijgen voor de allerkleinste onder ons. Reebok, Puma, Nike, adidas, Vans, New Balance, noem maar op. De klassiekers van deze merken zijn werkelijk om op te vreten als je de kleine uitvoeringen ziet. Soms zelfs leuker dan het origineel.

Op Sneakerjagertjes vind je ze allemaal. Ook hier kun je gebruik maken van onze unieke zoekmachine en helemaal naar merk, maat, model en kleur selecteren. Het laatste nieuws voor sneakers voor kids volg je het beste op de Facebookpagina van Sneakerjagertjes. Je bezoekt deze pagina door hier te klikken. Ga er eens kijken, het is echt tof. Bovendien loopt er op dit moment een leuke Like&Win actie die je zeker niet wilt missen. Dus waar wacht je op, start met jagen op de kleinste sneakers!!