Skip to content
Upcoming

Sneakers huren is de nieuwste trend

3 juni 2021 19:01
Sneakers huren is de nieuwste trend

Je hebt meegedaan aan tientallen raffles, daarnaast sta je klaar op de releasedatum om de sneaker aan te schaffen, maar nog steeds pak je een dikke vette L. Vervolgens zijn de resell-prijzen enorm duur, maar je wil toch graag het paar hebben. Herken je dit? Dan is sneakers huren misschien wel iets voor jou. Dit relatief nieuwe concept hebben verschillende bedrijven opgepakt. In dit blog leggen we uit hoe het concept werkt, aan de hand van drie verschillende bedrijven. Lees snel verder.

Sneakers huren bij KYX World

KYX World is een sneaker abonnementsprogramma met limited releases. Bij KYX kun je kiezen uit meer dan 275 verschillende gehypede sneakers, zonder dat je enorm veel geld hoeft uit te geven. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen. Zo is er Level 1 tot en met Level 4 beschikbaar, met verschillende prijzen en aanbiedingen. Zoals je kunt zien, kun je met een hoger level onder andere meer sneakers tegelijkertijd huren en heb je meer keuze uit het aanbod van KYX.

sneakers huren

Sneakers huren, dan kopen bij TENEEZ

Ook bij TENEEZ kun je sneakers gaan huren. Als je niet zeker weet of je een sneaker wil kopen, kun je bij TENEEZ het paar eerst uitproberen voor vier dagen. Daarnaast kun je ook sneakers voor een aantal dagen lenen. Je kunt daarvoor kiezen om ze tussen de vier of acht dagen te hebben. Tenslotte is het dus mogelijk om de sneakers, na je proefperiode te kopen.

TENEEZ Sneakers

Huur designer sneakers bij LSWOP

Bij LSWOP kunnen leden designer sneakers voor een paar dagen lenen. Hierdoor worden luxe schoenen betaalbaarder en houd je geld over voor andere leuke dingen. De selectie van LSWOP beschikt over exclusieve designer sneakers, maar denk bijvoorbeeld ook aan merken zoals Yeezy.

sneakers huren

Sneakers huren lijkt een opkomende trend te zijn. Wij zijn erg benieuwd wat jij ervan vindt, en of je van plan bent een lidmaatschap te starten. Laat het ons weten via onze socials @sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns. Download tenslotte ook de Sneakerjagers App, zodat je altijd gemakkelijk op de hoogte bent van het laatste sneaker nieuws.