Skip to content
Events

Sneakerness Amsterdam komt er weer aan

30 mei 2019 09:01
Sneakerness Amsterdam komt er weer aan

Het prachtige sneakerevent Sneakerness in Amsterdam staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat wij jullie even over het een en ander willen inlichten over dit evenement. Ga jij of ben je van plan misschien te gaan, lees dan snel verder zodat je weet wat je te wachten staat.

Naast de meest legendarische sneakers die aanwezig zijn tijdens dit evenement is er nog veel meer te zien en te doen. Om te beginnen draait DJ Turne de ziekste beats die je kan horen op dit evenement. Daarnaast is er een Art galerij waar je de mooiste sneaker gerelateerde kunstwerken kunt bewonderen. Vervolgens zijn er verschillende plekken waar je een lekker hapje kan halen en is er een kids corner waar je kind lekker kan spelen terwijl jij geniet van alles om je heen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, schoenen
Image by: Runnerwally

Waar en wanneer

Zaterdag 1 juni en zondag 2 juni zullen voor jullie de deuren geopend zijn in de Kromhouthal in Amsterdam. De tijden wanneer het event plaats gaat vinden zullen tussen 12.00 uur ’s middags en 18.00 uur ’s avonds zijn.

Tickets

Voor de tickets kan je kiezen uit een aantal verschillende categorieën. Je hebt de dag tickets, weekend tickets en de priority tickets. Met die laatste mag je op zaterdag al vanaf 11.00 uur naar binnen en op zondag om 12.00 uur, je krijgt er ook nog eens een goodybag bij. Kinderen onder de 12 jaar hebben een gratis entree.

Tickets:
Zaterdag: €14,-
Zondag: €12,-
Weekend tickets: €16,-
Priority tickets: €52,-

Koop hier je tickets!

Afbeeldingsresultaat voor sneakerness

Vervoer

Sneakerness wordt twee keer per jaar in Nederland georganiseerd, een keer in Rotterdam en een keer in Amsterdam. Uit alle gaatjes in het land komen dan ook mensen tevoorschijn om dit evenement bij te wonen. Daarom hebben we hieronder weetjes die nog van pas zouden kunnen komen tijdens de reis hier naar toe.

Vanaf Amsterdam CS:
Er is een gratis veerboot die jou vanaf de achterkant van Amsterdam Centraal naar de locatie brengt. Dit is de veerboot naar IJplein. Vanaf dat punt loop je richting het oosten van het IJplein. Vervolgens sla je linksaf en neem je een flauwe bocht naar rechts om op het IJplein te blijven. Daarna sla je rechtsaf naar de motorkade. Vanaf daar sla je nog één keer linksaf en nog twee keer rechtsaf en je bent gearriveerd op het evenement.

Daarnaast kun je ook nog met metro 52 vanaf Amsterdam, Centraal naar Amsterdam, Noorderpark, dit duurt ongeveer twee minuutjes. Vanaf daar is het nog zo’n 900 meter lopen naar de Kromhouthal. Eerst loop je naar een zuidoostelijke richting op het Albatrospad. Vervolgens sla je rechtsaf en dan sla je linksaf richting de Eendenstraat. Daarna volgt er een flauwe bocht en vervolg je de weg naar de Ganzenweg. Je slaat linksaf om op de Ganzenweg te blijven. Daarna vervolg je de weg naar de Motorkade. Vanaf daar sla je weer nog één keer linksaf en nog twee keer rechtsaf en dan ben je ook gearriveerd op het evenement.

Met de auto:
Alle wegen leiden naar Rome (in dit geval Amsterdam). Met de navigatie moet dat goed komen, Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam. Je kunt in de nabije omgeving van het evenement gratis parkeren.

Wij van Sneakerjagers hopen dat jullie een ontzettend mooie dag of dagen gaan beleven en we kijken nu al uit naar alle comments die over dit event geplaatst gaan worden.