Skip to content
Upcoming

Sneakerjagers x WOO HAH! x Rolling Loud 2022 giveaway

21 juni 2022 10:00
Sneakerjagers x WOO HAH! x Rolling Loud 2022 giveaway

In het weekend van 1 tot en met 3 juli 2022 wordt in de Beekse Bergen het WOO HAH! x Rolling Loud festival georganiseerd. WOO HAH! is een van Europa’s grootste hiphop festivals en werkt voor de editie van 2022 voor het eerst samen met Rolling Loud. Voor de komende editie heeft Sneakerjagers een unieke giveaway in samenwerking met WOO HAH! en Rolling Loud.

WOO HAH! x Rolling Loud 2022

WOO HAH! keert terug in 2022 en werkt voor de volgende editie samen met Rolling Loud. WOO HAH! staat sinds 2014 bekend als een van de grootste hiphop festivals van Europa en heeft in het verleden artiesten als Travis Scott, Kendrick Lamar, A$AP Rocky en J. Cole in de line-up gehad. Na twee jaar corona keert het festival op 1 juli 2022 terug naar de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

WOO HAH
Foto WOO HAH!

Dit jaar slaat de organisatie van WOO HAH! de handen ineen met Amerikaans festivalorganisator Rolling Loud. Rolling Loud heeft in de afgelopen jaren edities in Miami, Toronto en Portugal georganiseerd en staat bekend als grootste hiphop festival ter wereld. Nu brengt Rolling Loud de grootste hiphop artiesten naar Nederland.

De WOO HAH! x Rolling Loud 2022 line-up staat vol met grote hiphop artiesten. Met artiesten als J. Cole, Future, Dave en Roddy Rich als headliners. Ook namen als Jack Harlow, Trippie Red, 6lack, Don Toliver en Ski Mask The Slump God mogen niet ontbreken in de line-up. Daarnaast treden er een hoop artiesten van Nederlands bodem op zoals Kevin, Cho, Sor, ADF Samski en velen meer.

Sneakerjagers giveway

Voor de komende editie van het festival, komt Sneakerjagers met een speciale giveaway in samenwerking met WOO HAH! en Rolling Loud. Van 21 tot en met 26 juni 2022 23:59 uur, kun je kans maken op 2 x 2 weekend tickets (camping) voor het festival en de hoofdprijs van 1 x 2 weekendtickets (camping) + een Travis Scott x Nike Air Max 1 ‘Baroque Brown’ in de maat van de winnaar. De Travis Scott x Nike Air Max 1 ‘Baroque Brown’ is beschikbaar gesteld door StockX.

Travis Scott x Nike Air Max 1 'Baroque Brown'
Foto’s Nike
Travis Scott x Nike Air Max 1 'Baroque Brown'

Op 21 juni lanceert Sneakerjagers een spel in de Sneakerjagers app waarin de deelnemers vijf vragen moeten beantwoorden, deze vragen zijn sneaker gerelateerd. Om mee te kunnen doen, moeten de deelnemers de Sneakerjagers app downloaden en op de speciale giveaway banner klikken. Hier wordt je naar het giveaway spel geleid, waar je de vijf vragen moet beantwoorden.

Op maandag 27 juni 2022 om 12:00 uur worden de drie gelukkige winnaars bekend gemaakt op de site van Sneakerjagers.

Sneakerjagers app

Vergeet dus niet de Sneakerjagers app te downloaden en check van 21 tot en met 26 juni 2022 23:59 uur het speciale giveway Sneakerjagers x WOO HAH! x Rolling Loud spel via de banner in de app. Deelnemers moeten 16 jaar of ouder zijn. Ook kunnen de deelnemers maar één keer meespelen met de giveaway.

Er worden 2 x 2 weekend tickets (camping) weggegeven en hoofdprijs van 1 x 2 weekendtickets (camping) + een paar Travis Scott x Nike Air Max 1 ‘Baroque Brown’ in de maat van de winnaar.

Let op: Deelnemers moeten volgens de Nederlandse wet 18 jaar of ouder zijn om mee te mogen doen.

Meer informatie over reizen, accommodatie, line-up en over het festival is te vinden op de site van WOO HAH! x Rolling Loud. Houd de Sneakerjagers Instagram in de gaten voor updates over deze giveaway.