Skip to content
Newsfeed

Sneakerjagers werkt samen met Bruuttaal en viert dit met een giveaway

8 december 2022 18:00
Sneakerjagers werkt samen met Bruuttaal en viert dit met een giveaway

Sneakerjagers komt samen met hiphop feest Bruuttaal en viert dit met een grote giveaway. Bruuttaal is een feest vol hiphop, afro en r&b. Op 28 december 2022 keert Bruuttaal terug naar Tolhuistuin voor een oudejaarsspecial en jij kunt er heen. Samen met Sneakerjagers maak je nu kans op 2 x Nike bon t.w.v. €200 en 1 x Nike bon t.w.v. €100.

Sneakerjagers is een langdurige samenwerking met Bruuttaal, een 16+ hiphop feest gehost door Paradiso, Amsterdam, aangegaan. Het feest wordt iedere zomervakantie in de Tolhuistuin in Paradiso gehouden en komt nu met een oudejaarsspecial. Op 28 december 2022 opent Bruttaal opnieuw haar deuren en kun je de hele avond dansen op de beste hiphop, afro en r&b tunes.

Om de start van deze samenwerking te vieren, komt Sneakerjagers met een unieke giveaway. Maak kans op een Nike waardebon van maar liefst €200. Voor deze giveavay komt Sneakerjagers met drie prijzen: 2 x Nike waardebon €200 en 1 x Nike waardebon €100. Dit is wat je hiervoor moet doen:

De winactie is opgedeeld in drie delen. Voor de online winactie met een prijs van 1 x €200 Nike waardebon, is het de bedoeling dat je een online video plaatst waarin jij je klaar maakt voor de volgende editie van Bruuttaal. Let hierbij op de volgende stappen:

Uit de ‘get ready’ video’s, wordt één winnaar gekozen die er met de Nike waardebon ter waarde van €200 vandoor gaat. Daarnaast geeft Sneakerjagers ook tijdens het event op 28 december 2022 twee prijzen weg. In een choreo challenge kun je kans maken op 1 x Nike waardebon t.w.v. €200. Op het einde van de avond kun je ook kans maken op een 1 x Nike waardebon t.w.v. €100 voor de beste freestyle dans.

Tickets voor de oudejaarsspecial van Bruuttaal zijn via Paradiso te verkrijgen. De tweede editie vindt plaats op 28 december 2022 in de Tolhuistuin. Kies nu alvast jouw outfit van de avond en maak een ‘get ready’ video om kans te maken op de 1 x €200 Nike bon. Tijdens het feest kun je kans maken op 1 x Nike waardebon van €200 en 1 x Nike waardebon van €100.

Bruuttaal x Sneakerjagers
Bruuttaal x Sneakerjagers
Bruuttaal x Sneakerjagers
Bruuttaal x Sneakerjagers
Bruuttaal x Sneakerjagers