Skip to content
Events

Sneakerjagers Valentine’s Day Gift Guide 2021

1 februari 2021 19:39
Sneakerjagers Valentine’s Day Gift Guide 2021

Over twee weken is het al weer Valentine’s Day, tijd om je geliefde of jezelf te verwennen! We hebben de ultieme Valentine’s Day Gift Guide gemaakt om je te helpen de leukste cadeaus te kiezen. Hieronder vind je een overzicht van de tien tofste tips voor Valentine’s sneakers en accessoires.

Valentine’s Day Gift Guide – Sneakers

1. Converse x PLAY Comme des Garçons Chuck 70

Comme des garçons
Chuck 70
Converse all stars
Image by Converse

Verras je partner met deze twist op de klassieke Converse Chuck 70. Dit paartje is het resultaat van een samenwerking met Comme des Garçons. Het bekende hartjes logo is te vinden op de zijkant van de schoen, perfect voor Valentine’s Day!

2. Nike Air Force 1 Low ‘Love For All’

Nike air force 1
Air Force 1 Low 'Love For All'
Image by Nike

Kies deze unieke Air Force 1 voor jouw romantische cadeau. De details op deze schoen passen perfect bij Valentijnsdag. Zo is er in de swoosh het woord ‘Love’ verwerkt. Check ook de andere colorway van deze release via de link hieronder.

Nike Air Force 1 'Love For All'

CV8482-600 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Low Valentine's Day 'Love For All'

CV8482-100 · Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders

3. adidas Superstar

Adidas Superstar
Image by Adidas

De adidas Superstar is een klassiek model die elke sneakerlover kent. Dit ontwerp heeft een goede basis: de gehele sneaker heeft een witte ondergrond. Hierdoor springen de verschillende kleuren hartjes er goed uit. Ook staan tussen de hartjes kleine adidas logo’s in verschillende kleuren. Als finishing touch zijn de veters ook bedekt met kleine rode hartjes. Vind je dit te druk? Dan kun je ze altijd omwisselen met een paar witte veters.

4. Nike Valentine Pack

Nike Valentines Day pack
Nike Valentine
Image by Nike

Ook dit jaar heeft Nike weer een Valentine Pack uitgebracht. Dit keer met twee modellen: de Air force 1 en Air Max 90. De kleurencombinatie bestaat uit roze, rood en wit. Hierdoor zijn ze perfect voor Valentine’s Day maar zeker ook erg draagbaar voor daarna. Wil je een uitgebreide review zien van dit pack? Klik dan hier voor onze blogpost!

5. Vans Valentines Heart

Vans Valentine's Heart
Vans slip-on
Images by Vans
Vans Valentine's Heart
Vans Love

Ook Vans heeft dit jaar twee mooie Valentine paartjes ontworpen. Ga jij voor de comfortabele zwarte Slip-on die krioelt met kleine rode hartjes? Of ga je voor het authentieke witte model met de verschillende getinte hartjes?

6. Converse Valentine’s Day Run Star Hike High Top

Valentine's Day Run Star Hike High Top
Converse Day Run Star Hike
Image by Converse

Houd je van platform zolen? Dan is dit Converse model wellicht een paar naar je hart. De rode details op de schoen en de letters ‘Made With Love’ geeft het een echt Valentine’s gevoel. Een ander pluspunt is dit model ook enorm fijn loopt, ideaal als je een romantische wandeling wil maken!

Valentine’s Day Gift Guide – Accesoires

7. Hyprints DIY: LOVE IS IN THE AIR 2.0

Hyprints
Sneaker art
Sneaker love
Image by Hyprints

Ben je op zoek naar een uniek cadeau? Via Hyprints kun je zelf een poster creëren met je favoriete paar sneakers. De stappen zijn eenvoudig te volgen op de website: typ je gewenste model in voor de eerste schoen en je favoriete model voor de andere schoen et voilà, je gepersonaliseerde poster is ontworpen!

8. Valentine Accessoires van Size?

Nike SB Beanie
Stance Socks
Images by Size?
Medipop facemask

Ben je op zoek naar een leuke accessoire om te geven? Dan is misschien een van de bovenstaande producten iets voor jou. Kies voor een warme muts van Nike, een paar sokken van Stance, of gekleurde mondkapjes Medipop.

9. Crep Protect Essentials

Crep Protect
Crep Crates
Shoe storage box
Images by JD
Crep Protect
Sneaker Protection Pack

Niet alleen je partner, maar ook sneakers hebben liefde nodig. Met deze essentials van Crep Protect hou je je sneakers in goede staat. Kies bijvoorbeeld voor de Crep Crates om je sneakers te bewaren. Of ga voor de Ultimate Sneaker Protection Pack, waarmee je verzorgingsset gelijk compleet is.

10. adidas Cadeaukaart

Adidas Gift Guide
Image by adidas

Heb je na zien van bovenstaande tips nog steeds geen inspiratie voor een Valentine’s Day Gift? Dan kun je altijd nog kiezen voor een cadeaukaart van je favoriete sneakermerk zoals bijvoorbeeld adidas. Hiermee kan jouw geliefde zijn/haar eigen cadeau kiezen en weet je zeker dat je geliefde het leuk vindt!

Dit waren onze tien tips voor de ultieme Sneakerjagers Valentine’s Day Gift Guide 2021! Hopelijk staat jouw perfecte cadeau er tussen voor jouw geliefde of jezelf. Wil je ook kans maken om een cadeau van ons te winnen? Download dan snel de Sneakerjagers app en blijf als eerste op de hoogte van alle nieuwe releases en restocks.