Skip to content
Brand

Sneakerjagers Store Visit: BUDAFCKNPEST

9 november 2018 15:14
Sneakerjagers Store Visit: BUDAFCKNPEST

BUDAFCKNPEST! Tijdens ons bezoek aan Budapest voelde we ons haast verplicht om langs te gaan bij BUDAFCKNPEST. De winkel, die onderdeel is van de bekende BP Shop is een geheel nieuwe merk wat zich vooral focust op zijn eigen naam: BUDAFCKNPEST.

Het merk is relatief nieuw maar laat direct een sterke indruk achter. Het doel is om Budapest als merk en als stad weer internationaal stevig op de kaart te zetten. Ze focussen zich daarom niet alleen op de Hongaren zelf maar vooral op de bezoekers van Budapest.

Het merk heeft een uitgebreide kledinglijn met tientallen T-shirts en heel veel accessoires, van drinkbekers tot skateboards. BUDAFCKNPEST is een aparte lijn van het beter bekende BP-shop. Een bekende sneaker en kledingwinkel in Budapest die twee vestigingen heeft. De eigenaren hebben op het moment nog verschillende andere merken in de winkel. In de toekomst hopen ze erop dat de winkel alleen homemade brands heeft.

Om een indruk te krijgen van deze schitterende winkel in het hartje van Budapest hebben we speciaal voor jullie wat beelden geschoten. Check de video hieronder om te kijken hoe ons bezoekje verliep!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.