Skip to content
Upcoming

Sneakerjagers Sale Guide

2 januari 2019 15:01
Sneakerjagers Sale Guide

De maand januari staat sinds dag en dauw in het teken van uitverkoop. Vele merken en shops doen hun najaar modellen in de uitverkoop met dikke kortingen. Om het voor jullie overzichtelijk te maken en met name te houden hebben wij de Sneeakerjagers Sale guide weer live gezet.

De Sale Guide staat vol met de beste deals. Merken en shops als NikeadidasSneakerbaasAsphaltgoldJD SportsSarenzade BijenkorfReebokPumaConverseNew Balance en FreshCotton zijn te vinden in dit overzicht. Per brand of shop kan jij gemakkelijk zien welke kortingen je kan pakken en je wordt direct naar de sale sectie gestuurd van de des betreffende webshop. We updaten deze pagina regelmatig wanneer er nieuwe aanbiedingen, shops en looptijden bekend worden, zodat je geen enkele aanbieding misloopt!

Succes en veel shop plezier!

[mnky_button left_element=”button-left-align” title=”Ga naar de Sale Guide” link=”url:www.sneakerjagers.nl/nieuws/sneaker-sale-guide/”]

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.