Skip to content
Upcoming

Sneakerjagers Review: Nike Air Vapormax Utility

20 november 2018 11:25
Sneakerjagers Review: Nike Air Vapormax Utility

De Nike Air Vapormax Utility ‘Triple Black’ is begin november uitgekomen. Wij van Sneakerjagers hebben uiteraard een review gemaakt van deze toffe running sneaker.

Met de Nike Air Vapormax loop je letterlijk op Air. De zwarte Full-Length Air Unit zorgt voor groot comfort. Het bovenwerk is gemaakt van synthetisch materiaal en textiel en heeft daardoor een comfortabele pasvorm. Daarnaast heeft de sneaker een veter systeem met koortstopper waardoor je de pasvorm van de sneaker op elk moment kan aanpassen. Zo doe je je schoen strakker door alleen aan het koord te trekken. Tenslotte heeft de sneaker een bijzonder branding op de zijkant van de hak. Daar staat de naam van het model op met de tekst; ‘360 degree reflectivity water repellency’. Dit houd in dat de sneaker volledig water afstotend is, waardoor je niet met natte sokken zult zitten. Een perfecte sneaker voor de winter dus.

De Nike Air Vapormax Utility is nu verkrijgbaar via onder andere Nike voor €210. Naast de ’triple black’ colorway zijn er nog vier andere colorways beschikbaar.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Benieuwd naar de review van de Nike Air Vapormax Utility? Bekijk hieronder de video!


Nike Air Vapormax Utility ‘Triple Black’

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Prijs: €210,-
Colorway:Black/Black/Black/Reflect Silver
Stylecode: AQ8810-003
Storelist: Bekijk hier het volledige Store overzicht >>