Skip to content
Events

Sneakerjagers on Tour: Kicks R Good

26 oktober 2018 12:38
Sneakerjagers on Tour: Kicks R Good

In 2013 besloten een groep vrienden in het hart van Hongarije, Budapest, om iets nieuws te starten. De oude sneaker en streetwear cultuur had een nieuwe boost nodig. Deze boost vormde zich tot het verenigen van Hongaarse sneaker- en streetwear fanaten wat zich uitte tot Kicks R Good. Sinds zijn start in 2013 hebben er al 8 evenementen plaats gevonden. Van resell evenementen tot community evenementen.  De laatste editie, op 20 oktober 2018 ging Sneakerjagers niet ongehoord. Onze crew is daarom afgelopen weekend, 20 oktober, langs geweest bij onze vrienden van Kicks R Good.

Kicks r Good

We hebben al een hoop evenementen meegemaakt maar wat Kicks R Good anders maakt is te zeggen in één woord: Community. Door relatief kleine groep sneakerfreaks is de groep erg hecht. Iedereen kent en helpt elkaar. Dit gaf het evenement een hele relaxte en toegankelijke sfeer. Mensen kwamen om gezellig met elkaar te praten over hun wederzijdse sneakers en daarbij hadden ze ook nog de mogelijkheid om een holy grail te scoren.

Kicks r Good

Naast de beste winkelretailers uit de stad waren er ook nog private sellers en invloedrijke brands. Kicks R Good biedt ook de mogelijkheid aan underground brands om zich te laten zien aan het publiek. Zo waren er een hoop upcoming brands aanwezig waar zelfs wij nog nooit van hadden gehoord. Erg tof!

We hebben wat beelden geschoten op het evenement om jullie een indruk te geven van de sfeer. Check deze video hieronder.

Er is nog geen release datum bekend voor de wereldwijde release. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbriefom razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.