Skip to content
Upcoming

Sneakerjagers ‘On Air’ is terug in een nieuwe setting

20 november 2020 20:01
Sneakerjagers ‘On Air’ is terug in een nieuwe setting

De nieuwe aflevering van onze podcast, Sneakerjagers ‘On Air’, staat online en is te bekijken via YouTube, of te beluisteren via Spotify of Apple Podcast. In aflevering 11 van seizoen 2 ontvangt onze host, Valerio Zeno, weer twee toffe gasten, namelijk Peter Kolks van Pop Trading Company en Fotograaf Nikki van Toorn.

Peter Kolks

Peter Kolk vertelt als Co-Owner van POP Trading Company alles over het begin van het op menswear geïnspireerd skateboard brand. In onze eerdere blog kon je al lezen dat de naam, POP, geïnspireerd is op het geluid dat je hoort wanneer je een skatboard op de grond gooit om te gaan skaten.

Wat ook heel toevallig is, is dat de samenwerking tussen Converse en POP Trading Company precies vandaag is uitgekomen! Peter vertelt uiteraard hoe deze tegekke samenwerking tot stand is gekomen.

Nikki van Toorn

Als fotograaf heeft Nikki van Toorn als een hoop sneakers en bekende mensen vastgelegd. Denk bijvoorbeeld aan Travis Scott, Pusha T, Skepta en Stomzy. Daarnaast mocht Nikki ook schieten voor merken als WooHah, Levi’s, McDonalds, Top Notch en natuurlijk Sneakerjagers. Een aantal maanden terug schoot Nikkie namelijk onze Air Max 90 Nike By You campagne.

In de nieuwe aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’, de podcast van Sneakerjagers, vertelt Nikki over het zijn van een fotograaf in de wereld van Sneakers en hip-hop. Benieuwd naar meer foto’s van Nikki? Check dan de website of Instagram.

Sneakerjagers ‘On Air’ Aflevering 11

Aflevering 11 van seizoen 2 is vanaf nu te zien via Youtube of te beluisteren via Spotify en Apple Podcast. Natuurlijk staan ook alle vorige afleveringen van Sneakerjagers ‘On Air’ klaar voor jouw op onze kanalen! Check ook onze Sneakerjagers ‘Pure’ podcast. Hierin praten wij met experts over duurzaamheid in de sneakerwereld.