Skip to content
Newsfeed

Sneakerjagers komt met een Mesh & Laces giveaway

30 augustus 2022 12:02
Sneakerjagers komt met een Mesh & Laces giveaway

Op 11 september 2022 komt sneaker event Mesh & Laces naar Berlijn. Tijdens dit event kun je de meest exclusieve en geliefde sneakers scoren. Ook kun je meedoen met verschillende winacties en raffles. Zo ook met de Sneakerjagers giveaway, waarin je kans maakt op de Patta x Nike Air Max 1 ‘Pure Platinum’ en tickets for het event. Lees hier meer.

In samenwerking met Mesh & Laces komt Sneakerjagers met een bijzondere giveaway. Mesh & Laces is een sneaker en vintage event dat eerder in Hannover, Berlin en Hamburg plaatsvond. Nu komt het event voor de tweede keer naar Berlijn en pakken ze groots uit voor de komende editie.

Mesh & Laces

Tijdens het event kun je een hoop sneaker stands bekijken van resellers en shops als Overkill. Naast sneakers vind je ook apparel en accessoires van hyped merken en staan er verschillende vintage kraampjes. Mesh & Laces vindt plaats in het winkelcentrum Bikini Berlijn. Gedurende het event vinden er ook talkshows plaats en draaien er verschillende dj’s.

Giveaway

Ook Sneakerjagers is groot fan van Mesh & Laces en komt met een bijzondere giveaway. In samenwerking met het event geeft Sneakerjagers een grand prize weg. Deze prijs bestaat uit 2 tickets voor Mesh & Laces Berlijn + de recent gereleasde Patta x Nike Air Max 1 ‘Pure Platinum’ in maat naar keuze. De tweede prijs bestaat uit 2 tickets voor Mesh & Laces Berlijn.

Om kans te maken op een van deze prijzen, moet je het formulier in de Sneakerjagers app invullen. Klik op de banner met de Mesh & Laces giveaway en vul jouw contactgegevens en schoenmaat in. That’s it! De giveaway loopt van dinsdag 30 augustus 12:00 uur tot zondag 4 september 2022 12:00 uur. De gelukkige winnaars worden op 5 september 2022 op de Sneakerjagers Instagram bekend gemaakt. Terms & conditions >>

Dus, grijp je kans en vul het formulier in om zo kans te maken op de grand prize van 2 tickets + de Patta x Nike Air Max 1 ‘Pure Platinum’ en de tweede prijs van 2 tickets voor Mesh & Laces Berlijn.

Sneakerjagers zal ook aanwezig zijn tijdens het event en onze eigen Mats zal live verslag doen op de Sneakerjagers Instagram.