Skip to content
Newsfeed

Sneakerjagers en Crepe City presenteren exclusieve giveaway

30 oktober 2022 16:20
Sneakerjagers en Crepe City presenteren exclusieve giveaway

It’s time to win big with Sneakerjagers and Crepe City!

Samen met Crepe City organiseren we weer een spannende giveaway in de Sneakerjagers app. Van dinsdag 25 oktober 2022 tot en met dinsdag 01 november 2022 kun je een hoofdprijs winnen van 1 x 2 tickets voor het Crepe City event in Berlijn en een paar Nike Air Jordan 1 Lost & Found in jouw maat. Er is ook een 2e prijs van 1 x 2 kaartjes voor het Crepe City evenement in Berlijn op 13 november.

Wil je deelnemen aan de giveaway? Lees dan verder!

Crepe City Berlijn 2022

Crepe City is een sneakerfestival dat sinds de start in 2009 is uitgegroeid tot een van de grootste sneakerevenementen in Europa. Het is de plek voor iedereen die een liefde voor sneakers deelt.

In 2022 is het de beurt aan Berlijn om het evenement te organiseren. Zondag 13 november 2022 is het zo ver: de Festsaal in Kreuzberg opent de deuren van 12.00 tot 18.00 uur en je kunt meer dan 100 verkopers met felbegeerde kicks verwachten, evenals talkshows, lekker eten, goede muziek en nog veel meer.

Hier kun je meer lezen over het evenement en de tickets >>

Crepe City

Houd ook ons Sneaker Nieuws in de gaten! Daar zullen we het evenement Crepe City in Berlijn presenteren en je nog een keer in detail laten zien wat je kunt verwachten.

Giveaway

De eerste prijs die we samen met Crepe City weggeven is 1 x 2 tickets voor het Crepe City event in Berlijn op 13 november en een paar Nike Air Jordan 1 Lost & Found in jouw maat. De tweede prijs is 1 x 2 tickets voor het Crepe City Event 2022 in Berlijn.

Het enige wat je hoeft te doen om mee te doen is de Sneakerjagers app downloaden. Als je de app al hebt, open deze en ga naar de sectie ‘Releases’. Hier zie je een banner waar je kunt deelnemen, vervolgens wordt alles daar verder uitgelegd. Nadat je de paar stappen van het formulier heeft ingevuld, kunt u direct deelnemen.

De giveaway loopt van dinsdag 25 oktober 22 om 12:00 uur tot dinsdag 01 november 22 om 12:00 uur. Het kan geen kwaad om onze Instagram in de gaten te houden voor meer informatie en natuurlijk om de bekendmaking van de winnaars op woensdag 02 november 2022 niet te missen. We maken dan de gelukkige winnaars bekend in onze gezamenlijke stories.

Hier vind je onze Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden – Sneakerjagers >>

Klik op de button om de gratis Sneakerjagers app te downloaden en mee te doen aan de giveaway! Veel succes.