Skip to content
Upcoming

Nieuw: Sneakerjagers App voor releases nu te downloaden

20 december 2018 14:20
Nieuw: Sneakerjagers App voor releases nu te downloaden

Ja ja, daar is ie dan eindelijk! De officiële Sneakerjagers Release app is nu beschikbaar in de Apple App Store en de Google PlayStore. We hebben ons het zweet uit onze patta’s gewerkt om de app voor het einde van het jaar af te krijgen zodat jij vanaf nu geen enkele release hoeft te missen. Download hem nu!

In de Sneakerjagers Release app vind je alle upcoming en recente releases. De app is snel en overzichtelijk zodat je niet lang hoef te zoeken naar die ene sneaker die je zoekt. Heb je eenmaal de sneakerrelease gevonden, dan tonen wij je op de productpagina een overzicht van stores waar de sneaker beschikbaar zal zijn of is (mocht het een recente release zijn).

Ook beschikt de app over een paar leuke features. Is de release van een sneaker bijvoorbeeld pas over twee weken? Zet dan een ‘Notify me’ reminder aan en ontvang een paar minuten voor de release een push notificatie! Daarnaast kan je ook elke sneaker beoordelen. Geef de sneaker een ‘Like’ of een ‘Dislike’.

Uiteraard gaan we door met de ontwikkeling van de Sneakerjagers app. Zo zal er onder meer een nieuws feed in komen zodat jij door de app ook op de hoogte wordt gebracht rondom het allerlaatste sneakernieuws. Ook zal uiteindelijk de Sneaker Zoekmachine in de app beschikbaar zijn en zullen er exclusieve win en kortingsacties in de app verschijnen.

Sneakerjagers app