Skip to content
Upcoming

Sneakerjagers telt af naar Air Max Day met ‘Celebrate The Icon’ week

26 maart 2022 08:00
Sneakerjagers telt af naar Air Max Day met ‘Celebrate The Icon’ week

Onze ‘Celebrate the Icon’ week is begonnen. Heb je vandaag al gespeeld? Vanaf 21 maart tot en met 25 maart 2022 telt Sneakerjagers af naar Air Max Day, dat op 26 maart plaats vindt. In samenwerking met KLEKT en Jonas Cozone geeft Sneakerjagers de leukste prijzen weg in de Sneakerjagers app.

Celebrate the Icon game

Sneakerjagers viert Air Max Day 2022 met de ‘Celebrate the Icon’. Vanaf nu, tot en met 25 maart 23.59 uur kun je meespelen met het ‘Celebrate the Icon’ game in de Sneakerjagers app. In samenwerking met KLEKT en Jonas Cozone geeft Sneakerjagers bijzondere prijzen voor de winners weg. Download de app indien je deze nog niet hebt!

In de ‘Celebrate the Icon’ game worden 15 iconische Air Max 1 colorways getoond. De colorways hebben specifieke namen, denk aan de ‘Atmos Elephant’ of de ‘Amsterdam’. Onder de beelden van de sneaker, staan vier opties met namen van de colorway. Aan jou de opdracht om de juiste naam van de colorways te raden.

Per dag zijn er drie colorways die je kunt raden. Zodra de Air Max 1 op het beeld verschijnt, moet je er zo snel mogelijk bij zijn. De snelste speler van de dag wint namelijk een €250 KLEKT credits en een exclusieve print van illustrator Jonas Cozone. De spelers die elke dag de juiste colorways hebben geraden, maken kans op een €1.000 KLEKT credits en een exclusieve Jonas Cozone print.

De winnaars van de dag worden de dag erop bekend gemaakt in de dagelijks geüpdate ‘Celebrate The Icon’ blogpost op de Sneakerjagers.com. De grote winnaar van de ‘Celebrate the Icon’ campagne en dus degene die €1.000 KLEKT credits en een exclusieve print van Jonas Cozone wint, wordt op 26 maart 2022 12:00 uur bekend gemaakt via de socials en in deze blogpost.

Winnaar(s)

De winnaar(s) krijgen binnen 24 uur na de bekendmaking een e-mail met daarin de instructies hoe ze de gewonnen prijzen in ontvangst kunnen nemen. Van harte gefecliciteerd!

Kortingscode KLEKT

Naast het winnen van giftcards in de Sneakerjagers app, komt KLEKT ook met een exclusieve Sneakerjagers kortingscode in de week naar Air Max Day. KLEKT is een Europees sneaker marktplaats met een breed aanbod aan exclusieve sneakers. Ook verkoopt het platform tweedehands sneakers en streetwear items.

Met de kortingscode CELEBRATETHEICON profiteer je van 10% korting op jouw volgende aankoop bij KLEKT. Let op: de kortingscode geldt vanaf een minimum bedrag van €200 en een maximum bedrag van €1000. De kortingscode is bij het afrekenen toe te voegen en is geldig van 21 tot en met 26 maart.

Klekt

Jonas Cozone

De visuals van Sneakerjagers ‘Celebrate the Icon’ zijn ontworpen door Jonas Cozone. Jonas is een Belgische illustrator en staat bekend om zijn comics. In zijn werken zijn verschillende dieren te zien in streetwear en Nike Air Max sneakers. Jonas is dan ook geen onbekende bij Air Max liefhebbers.

In de werken van Jonas komt zijn passie voor sneakers duidelijk naar voren. Ook heeft de artiest in de afgelopen jaren ook op verschillende edities van Sneakerness gestaan met zijn comics. In de ‘Celebrate the Icon’ winacties kun je nu kans maken op een exclusieve Jonas Cozone print. Op onze Instagram en in de video is te zien om welke print het gaat.

Sneakerjagers Celebrate the Icon week

Naast de winacties in de app, heeft Sneakerjagers ‘Celebrate the Icon’ nog meer in petto voor Air Max Day. In de spirit van Air Max Day brengen we dit jaar de OG’s, de nieuwe generatie en de WMNS in sneakers samen.

Samen met Nikki van Sneakerjagers en Jonas Cozone gaan we dieper in op de huidige sneakerscene en die van vroeger. Natuurlijk nemen we ook een uitgebreide blik op de Air Max 1 AMD La Ville Lumière en zullen er op Air Max Day zelf nog meer hoogtepunten zijn.

Het ‘Celebrate the Icon’ spel is vanaf vandaag in de Sneakerjagers app te spelen. Download de Sneakerjagers app en houd onze Instagram in de gaten om up-to-date te blijven van de winnaars tijdens de ‘Celebrate the Icon’ week.