Skip to content
Events

Sneaker Steal Festival bij Sneakerjagers (van 21 t/m 28 mei 2021)

21 mei 2021 11:14
Sneaker Steal Festival bij Sneakerjagers (van 21 t/m 28 mei 2021)

Vanaf vrijdag 21 mei 2021 tot en met vrijdag 28 mei 2021 is het Sneaker Steal Festival 2021 bij Sneakerjagers! Vorig jaar was het festival een groot succes en daarom brengen we dit jaar, in 2021, het event weer terug. Een week lang profiteer je van de beste Sneaker Steals & Deals, die wij van Sneakerjagers overzichtelijk voor je hebben samengesteld.

Sneaker Steal Festival pagina

Op de Sneaker Steal Festival pagina vind je sneakers van populaire merken zoals Nike, adidas, Puma, New Balance en Vans. Er is voor ieder wat wils, zo zullen er sneakers te vinden zijn voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Met de pagina heb je een overzicht waar je jouw favoriete modellen en colorways kunt scoren, voor waanzinnige lage prijzen.

Dagelijks nieuwe steals

Om te zorgen dat de line-up altijd up-to-date is, worden er dagelijks nieuwe steals toegevoegd die we zorgvuldig selecteren. Misschien staat er vandaag niks voor je tussen, maar de dag erna kan dit weer anders zijn. Zorg dus dat je elke dag de Sneaker Steal pagina checkt en vind jouw favoriete steal voor deze zomer. Daarnaast zullen we dagelijks een blog maken, waarbij we een speciaal of populair model laten zien. Kom je een sneaker tegen die jij wil? Wees er dan snel bij, want de steals zullen snel uitverkocht raken!

Ben je benieuwd welke steals je vandaag kunt scoren? Check dan snel de overzichtspagina via de knop hieronder. Profiteer direct van de korting op de sneaker die jij graag wil, of check de code waarmee je de korting krijgt.