Skip to content
Sneaker Shopping Guide

Sneaker Shopping City Guide: de 10 beste sneakershops in Boedapest

28 maart 2023 15:00
Sneaker Shopping City Guide: de 10 beste sneakershops in Boedapest

Voor sneakerheads is er niets beters dan op vakantie alle sneaker winkels af te struinen. We snappen dat het soms wat ingewikkeld kan zijn om de beste shops te vinden in een onbekende stad. Mocht je ooit door de straten van Boedapest dwalen en op zoek zijn naar de beste sneakershops, pak dan deze sneaker shopping guide erbij en ontdek de beste sneakershops die Boedapest te bieden heeft.

1. Footshop

Zo dicht bij de Donau als het maar kan vind je Footstop Boedapest. Met winkels over heel Oost-Europa, of je nu op zoek bent naar sneakers of streetwear, Footshop is de plek waar je moet zijn. Van de nieuwste Dunks, Jordans, New Balance, Footshop heeft het allemaal. Zonder twijfel het bekijken waard.

Adres: Boedapest, Kristóf tér 4, 1052 Hungary
Openingstijden: Footshop is geopend van maandag t/m donderdag van 11.00 tot 19.00 uur en in het weekend zijn ze geopend van 11.00 tot 20.00 uur.
Instagram: @footshop

Footshop

2. Balasz Kicks

Op een klein stukje lopen van de Dohány Straat Synagoge, ligt de sneakershop genaamd Balazs Kicks. Als je wat geld te besteden hebt, is dit de plek voor jou. De nieuwste en meest gehypte drops zijn te vinden in deze magische sneakershop. Van de nieuwste Jordan 1’s en Yeezy’s tot aan Off White x Nikes en nog veel meer. Voor al je favoriete hyped releases is Balasz Kicks zeker het bezoeken waard.

Adres: Boedapest, Károly krt. 24, 1052
Openingstijden:Balazs Kicks is geopend van maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.
Instagram: @balazs_kicks

Sneakershop
Balasz Kicks

3. Bázis store

Naast sneakers en streetwear staat Boedapest bekend om zijn nachtleven. Drinken en dansen tot de zon opkomt en er natuurlijk goed uitzien. Vlak bij het nachtleven in Boedapest heb je de perfecte sneakershop om je er goed uit te laten zien voor het uitgaan. Van de beste streetwear items tot een paar mooie sneakers om te scoren voor het uitgaan, Bázis store is the place to be.

Adres: Boedapest, Dohány u. 38, 1074 Hungary
Openingstijden: De Bázis-winkel is geopend van maandag tot zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zondag tot 16.00 uur.
Instagram:

Bázis

4. Nike Store Boedapest

Nike is al vele jaren een pionier in de sneakergame en zal dit in de toekomst ongetwijfeld nog blijven. Met sneakershops over de hele wereld mag een stad als Boedapsest niet vergeten worden. De Nike Store in Boedapest heeft een breed aanbod aan sneakers, kleding en accessoires. Zeker een winkel voor op je lijstje!

Adres: Boedapest, Váci út 1-3, 1062
Openingstijden: De Nike Store in Boedapest is geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 21.00 uur.
Instagram: @nike

sneakershop
Nike

5. Rapcity

Voor fans van basketbal is dit de perfecte sneakershop in Boedapest. Op een klein stukje lopen van de Hongaars Nationaal Opera, ligt de Rapcity sneakershop. Vol met Lebron’s, Kobes, Jordan’s en de beste basketbalkleding. Als je op zoek bent naar een mooi paar sneakers moet je zeker een kijkje nemen bij Rapcity.

Adres: Boedapest, Kertész u. 24-28, 1073
Openingstijden: Rapcity is geopend van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 19.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn ze geopend van 10.00 tot 16.00 uur.
Instagram: @rapcityhu

Rapcity

6. Sneakerz

Een kleine wandeling verwijderd van de iconische parlementsgebouw van Boedapest is deze sneakershop genaamd Sneakerz. Voor de beste sneakers en streetwear is dit de plek voor jou. Kleding van Jordan, sneakers van Nike en adidas – zonder twijfel het bekijken waard.

Adres: Boedapest, Váci út 1-3, 1062
Opening hours: Sneakerz is open from Monday till Sunday from 10AM till 9PM.
Instagram: @snkrz.hu_official

7. True to Sole

Als je op zoek bent naar de meest hyped kledingstukken of sneakers is True to Sole de helem voor jou. Als het gehyped en zeldzaam is, weet dan zeker dat True to Sole het voor je heeft. Met een aantal unieke Supreme items, Dior x Air Jordan’s en nog veel meer. Kom langs en kijk naar de pracht dat True to Sole te bieden heeft.

Adres: Boedapest, Régi posta utca 5, 1052
Openingstijden: Sneakerz is geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 21.00 uur.
Instagram: @truetosole

sneakershop
True to Sole

8. Vans

In de buurt van de Sint-Stefanusbasiliek vind je de Vans-winkel van Boedapest. Vans is een van de meest iconische sneaker- en kledingmerken ter wereld. Van de iconische Vans Old Skool tot aan de eigen kledinglijn van Vans, mocht je op zoek zijn naar een Vans item, check dan zeker de Vans winkel in Boedapest.

Adres: Boedapest, Hercegprímás u. 2, 1051 Hungary
Openingstijden: Vans Boedapest is geopend van maandag t/m zondag van 10.00 tot 21.00 uur.
Instagram: @vans

sneakershop
Westend

9. Sizeer

Verspreid over Boedapest met meer dan drie verschillende vestigingen kun je terecht bij Sizeer. Hier vind je de nieuwste New Balance, een mooi paar Air Force 1’s of de beste streetwear items. Waar je ook bent in Boedapest, het maakt niet uit of je op zoek bent naar sneakers of streetwear, ga zeker langs bij een van de Sizeer stores.

Adressen:

  • Boedapest, Futó u. 37-45, 1083
  • Boedapest, Váci út 1-3, 1062
  • Boedapest, Lövőház u. 2-6, 1024

Openingstijden: Alle drie de winkels van Sizeer zijn geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 21.00 uur.

Instagram: @sizeerhu

Sizeer

10. Grosbasket

Vlak bij het eiland Sziget, vind je de sneakershop genaamd Grosbasket. Het interieur van de winkel zelf is al reden genoeg om erheen te gaan. Met een eigen basketbalveld is de winkel zeker een kijkje waard. Daarnaast vind je hier ook de beste sneakers die Boedapest te bieden heeft. Grosbasket is zonder twijfel het bezoeken waard.

Adres: Boedapest, Váci út 140, 1138
Openingstijden: Grosbasket is geopend op maandag t/m zaterdag van 11 tot 19 uur. Op zaterdag tot 6 uur en op zondag gesloten.
Instagram: @grosbasket.hu

Grosbaket

Dit waren de 10 beste sneakershops in Boedapest. Zijn er nog verborgen pareltjes die je met ons wilt delen? Laat het ons dan weten op onze Instagram via onderstaande knop. Houd onze sneakers nieuwspagina wekelijks in de gaten om de Sneaker Shopping Guides van andere steden te bekijken.