Skip to content
Upcoming

Sneaker Politics Air Jordan 1 Low release

9 mei 2019 15:17
Sneaker Politics Air Jordan 1 Low release

Louisiana-centric sneaker boutique, Sneaker Politics, heeft hun samenwerking laten zien met Air Jordan. De samenwerking bevat een Air Jordan 1 Low samen met een bijbehorende joggingbroek.

De details

De AJ 1 Low bevat een sand beige suede upper met een white mesh tong om zo extra ventilatie te bieden. Deze sand beige suede upper zit bovenop een gum outsole. Roze veters en een roze outsole bevinden zich ook op de sneaker, en maken zo de sneaker kleurrijker en speelser. Kleine details zijn te vinden op de hiel en tong, waar het logo van Air Jordan staat en het logo van Sneaker Politics.

Deze Sneaker Politics x Air Jordan 1 low worden gereleased op de block party van Sneaker Politics. Er komen maar 504 paar uit van deze €100,- sneaker, en in sommige zitten golden tickets waarmee je de kans krijgt om de Travis Scott x Air Jordan 1 te reserveren!

Deze sneaker is dus niet te koop in Nederlands, maar wees niet getreurd, want bijna dezelfde sneaker is te koop op Nike.com! Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen!


Air Jordan 1 Low '/Gum Yellow'

553558-119 · Prijs vanaf €176,-

Naar alle aanbieders

Sneaker Politics x Air Jordan 1 Low

Sneaker Politcs x Air Jordan 1 low
Sneaker Politcs x Air Jordan 1 low
Sneaker Politcs x Air Jordan 1 low
Sneaker Politcs x Air Jordan 1 low
Images by Sneaker Politics