Skip to content
Watch

Sneaker podcast ‘On Air’ aflevering 5 staat nu voor je klaar!

23 oktober 2019 08:00
Sneaker podcast ‘On Air’ aflevering 5 staat nu voor je klaar!

Vanaf vandaag, woensdag 23 oktober, kun jij kijken of luisteren naar alweer de vijfde aflevering van de Sneaker podcast Sneakerjagers podcast ‘On Air’. Valerio en Non krijgen in deze aflevering twee ervaren en doorgewinterde mannen aan tafel in onze studio in Amsterdam. Niemand minder dan Pete Philly en sneakerfreak Tommy Triggah.

Pete Philly

Pete Philly, artiestennaam van Pedro Philip Monzón, is rapper en acteur en natuurlijk een grote sneakerliefhebber. Van 2003 tot en met 2009 vormde hij met Pieter Perquin het hiphopduo Pete Philly & Perquisite. Als soloartiest bracht hij in 2011 zijn debuutalbum One uit.

Na zeven jaar weg te zijn geweest uit de industrie vanwege de ziekte van Lyme, is de Amsterdamse rapper begin 2018 weer helemaal terug met zijn single ‘Come Together’, gevolgd door de zomerse hit ‘Favorite Song’. Van de laatste heeft hij tevens in samenwerking met Red Bull Music een Uncut versie met zijn kersverse band opgenomen, waarin zoals verwacht zijn heerlijk lekker flowende jazzy hiphop en soul met funky beats volledig tot zijn recht komt.

We waren bij Sneakerjagers reuze benieuwd naar zijn verhaal, zijn sneakertic, zijn kledingstijl, stagelook en de keuze’s die hij daarin maakt. En dat hebben we geweten. Hij claimde letterlijk de podcast studio met zijn enorme energie en verhalen. Het zweet liep van de ramen bij ons in Amsterdam! Super! Valerio en Non zijn dus op de proef gesteld om deze energiebom in de hand te houden. Of dat is gelukt zie of hoor je in aflevering vijf van ‘On Air’ de podcast.

Tommy Triggah

Tom Römer, beter bekent als Tommy Triggah. Sneaker enthousiast in hart en nieren.

Wij van Sneakerjagers kende Tom als vooral als sneaker ‘influencer’ en volgen hem al een aantal jaren op IG. Maar ‘echt’ ontmoet hadden wij hem nog niet. Omdat we benieuwd zijn naar zijn gedachten over Street culture, kicks, zijn liefde voor hiphop en sneakers dachten we: die moeten we hebben als gast bij Sneakerjagers ‘on air’!

Valerio en Non zijn ook benieuwd hoe het leven er uitziet van een ‘sneaker influencer’ en wat je moet doen om er één te worden. Door wie of wat laat Tom zichzelf beïnvloeden, welke sites en blogs bezoekt hij en wat hij moet doen en laten om zijn sneakerpassie te uiten. Hoe kijkt hij aan tegen de jonge generatie sneakerheads, de ontwikkelingen in modellen en style en wat zijn eigenlijk zijn eigen favorieten? Tom beantwoordt het allemaal en meer. We weten zeker dat je enthousiast wordt van zijn verhaal!

De gloednieuwe aflevering is te beluisteren of te zien vanaf woensdag 23 oktober 08:00 uur via SpotifyApple podcast of Youtube