Skip to content
Newsfeed

Sneaker Mania komt in de lente terug naar Brussel

30 maart 2022 13:38
Sneaker Mania komt in de lente terug naar Brussel

Sneaker Mania is de sneaker conventie van Brussel. Het evenement vindt plaats op zondag 8 mei 2022 en de tickets zijn al in de verkoop.

Bij Sneaker Mania komen er een hoop internationale merken, sneaker winkels en particuliere verkopers vanuit heel Europa samen. Op het event vind je dan ook de meest exclusieve kicks, maar ook andere fashion items.

Naast het bewonderen van de tofste sneakers zijn er ook een hoop andere activiteiten gepland. Zo heeft het team van Sneaker Mania gezorgd voor live experiences, maar je kan er ook gamen, luisteren naar DJ sets. Wanneer je weer wat energie nodig hebt, kan je terecht op het grote terras waar je een hapje en een drankje kan doen.

Al een aantal speciale activiteiten zijn al verklapt. Zo is Tarmac aanwezig om de beste plaatjes te draaien, maar kan je ook je kicks een nieuw leven inblazen bij de stand van Crep Protect. Tijdens Sneaker Mania kan jij jouw eigen grill laten maken en heb je een grote keuze uit tatoeages als je de herinneringen niet meer wil vergeten.

Sneaker Mania zal op zondag 8 mei terugkeren in Brussel. Het evenement zal met tijdsloten gaan werken, dus let daar goed op wanneer je een kaartje koopt.

Sneaker Mania
Sneaker Mania
Sneaker Mania
Sneaker Mania