Skip to content
Upcoming

Sneaker Display heeft een nieuwe website

30 november 2018 14:50
Sneaker Display heeft een nieuwe website

Sneaker Display is de perfecte gadget om je grails tentoon te stellen. En met de nieuwe sneakertube wordt het je nog een stukje gemakkelijker gemaakt. Daarnaast is vrijdag 30 november de nieuwe webshop live gegaan waardoor je gemakkelijk je displays online kan bestellen en thuis kan laten bezorgen. Wij hebben onze eigen sneakertube al binnen en die hebben we in een video voor jullie unboxed.

De nieuwe display heeft een nieuwe systeem. Hierdoor zit er geen gat meer in de achterkant van de display maar kan je de sneakers er van bovenaf in doen. Daarnaast is hij gemakkelijk in elkaar te zetten en zijn de sneakers er ook een stuk gemakkelijker in te doen. Omdat hij makkelijk in en uit elkaar te zetten kan je hem ook gemakkelijk schoon te maken.

De nieuwe SneakerTube kost €49,95 en is verkrijger via de nieuwe webshop van SneakerDisplay. Naast de nieuwe sneakertube is uiteraard ook de eerdere sneakercapsule te koop. Deze kost €59,95. Wil je je display customizen? Dan zijn er ook een aantal stickers te vinden op de nieuwe website. Met teksten zoals ‘Kiss My Airs’ en ‘Got ‘m’.

Voor meer informatie over de nieuwe Sneaker Display kijk je op de instagram pagina van sneakerdisplaysdotcom. Of ga natuurlijk naar de nieuwe website SneakerDisplay.com 

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

SneakerDisplay SneakerDisplay