Skip to content
Brand

Sneak Into Summer met Sneakerjagers – Outfit 7

4 juni 2024 13:13
Sneak Into Summer met Sneakerjagers – Outfit 7

De zomerdagen komen steeds dichterbij. Speciaal voor het zomerseizoen introduceert Sneakerjagers de Sneak Into Summer campagne. De afgelopen twee weken toonden we je diverse Nike outfits samengesteld door ons eigen team. Vandaag tonen we je de laatste outfit. Laat je inspireren!

Sneak Into Summer Sneakerjagers

Get ready for summer! In samenwerking met Nike tonen we je verschillende outfits zien die perfect zijn voor de zonnige dagen. Ga stylish, comfy en fris de zomer in met de sneakers en accessoires van Nike.

Sneak Into Summer

Vandaag, op de laatste dag van de Sneak Into Summer campagne, toot Ike haar favoriete Nike items voor de zomer.

Outfit 7 – Ike

Ike heeft haar outfit rondom de Nike Air Max 1 ‘Dusty Cactus’ gevormd. “De Nike Air Max 1 is een van mijn favoriete silhouetten”, vertelt Ike. “De sneaker is enorm comfortabel en past bij elke outfit – van broeken tot aan rokjes. De felblauwe kleur is perfect voor de zomer.”

Sneakerjagers Sneak Into Summer

Ike combineert de sneaker met een witte cargobroek, gepaard met de welbekende Sneakerjagers sokken die bij elke sneaker gaan. “De Nike bucket hat maakt de outfit compleet”, vertelt Ike. “Perfect voor op een festival of voor de zonnige dagen in het park.”

Laat je inspireren!

In onze Sneak Into Summer campagne presenteeden we acht verschillende styles. Mocht je de vorige looks gemist hebben, bekijk deze dan via Sneakerjagers nieuwspagina.

Laat je inspireren en ontdek jouw volgende look bij Nike.