Skip to content
Brand

Sneak Into Summer met Sneakerjagers – Outfit 6

2 juni 2024 11:44
Sneak Into Summer met Sneakerjagers – Outfit 6

De zomerdagen komen steeds dichterbij. Speciaal voor het zomerseizoen introduceert Sneakerjagers de Sneak Into Summer campagne. De komende twee weken laten we je om de dag een Nike outfit zien, samengesteld door ons eigen team. Laat je inspireren!

Sneak Into Summer Sneakerjagers

Get ready for summer! In samenwerking met Nike laten we je de komende dagen outfits zien die perfect zijn voor de zonnige dagen. Ga stylish, comfy en fris de zomer in met de sneakers en accessoires van Nike.

Sneakerjagers Sneak Into Summer
Beeld Sneakerjages

Vandaag toon Tristan zijn favoriete Nike items voor de zomer.

Outfit 6 – Tristan

Tristan heeft zijn outfit gevormd rondom de Nike Air Max 1 Athletic Department in de colorway ‘Navy’. “De Air Max 1 is mijn favoriete silhouet”, vertelt Tristan. “De sneaker zit niet alleen erg lekker, hij is ook gemakkelijk te combineren in diverse outfits.”

Sneakerjagers Sneak Into Summer

De Nike Air Max 1 Athletic Department ‘Navy’ heeft een witte upper, gemaakt van mesh. Over het silhouet heen zijn leren overlays geplaatst in de kleuren ‘Sail’ en ‘Navy’. Groene details op de tong, hiel en veterpand geven de sneaker een frisse twist.

“Accessoires maken de outfit, daarom heb ik gekozen voor de Jordan Apex vissershoed”, legt Tristan uit. “De Nike tas in de vorm van een schoenendoos maakt de outfit compleet en geeft je fit net dat komische detail.”

Laat je inspireren!

In onze Sneak Into Summer campagne presenteren we acht verschillende styles. Blijf op de hoogte via de Sneakerjagers nieuwspagina voor alle outfits.

Laat je inspireren en ontdek jouw volgende look bij Nike.