Skip to content
Brand

Sneak Into Summer met Sneakerjagers – Outfit 5

31 mei 2024 11:45
Sneak Into Summer met Sneakerjagers – Outfit 5

Maak je klaar voor de zomer met de nieuwe Nike collectie! Sneakerjagers introduceert de Sneak Into Summer campagne, speciaal voor het zomerseizoen. De komende twee weken laten we je om de dag een outfit zien, samengesteld door ons eigen team.

Laat je inspireren!

Sneak Into Summer Sneakerjagers

Get ready for summer! In samenwerking met Nike laten we je de komende dagen outfits zien die perfect zijn voor de zonnige dagen. Ga stylish, comfy en cool de zomer in met de sneakers en accessoires van Nike.

Vandaag delen Tristan en Ike hun favoriete items uit de Nike collectie met jou.

Outfit 5 – Ike & Tristan

Sneakerjagers Sneak Into Summer Nike campagne

Op dag 5 van onze Sneak Into Summer campagne lichten we de outfits van Ike en Tristan uit. Ze laten zien hoe je met toffe sneakers en accessoires je eigen stijl kunt laten zien. “Sneakers en accessoires maken je outfit echt af en geven je de kans om je persoonlijke stijl uit te drukken”, laten Ike en Tristan weten.

“Wij zijn allebei groot fan van de kleur blauw, vooral in de zomer, omdat het voor een frisse uitstraling zorgt. Daarom hebben we deze kleur gekozen voor onze schoenen: de Air Force 1 ‘Glacier Blue’ en Air Max 1 ‘Navy’“.

Ike voegt nog een extra stijlvolle accessoire toe met een Nike minirugzak, opnieuw in de kleur blauw. “Of je nu door de stad wandelt of een avondje uitgaat, het kleine formaat en de verschillende opbergvakjes maken deze Nike rugzak superhandig”.

Tristan kiest voor een gedurfde finishing touch met de unieke Jordan vissershoed. “Tijdens de zomer houdt het mijn hoofd lekker koel. En of ik nu op het strand ben, in de stad rondloop of op een festival ben, deze hoed zorgt altijd voor een stijlvolle look”.

Laat je inspireren

In onze Sneak Into Summer campagne presenteren we acht verschillende outfits. De volgende look kun je deze zondag verwachten!

Blijf op de hoogte via de Sneakerjagers nieuwspagina voor alle outfits. Laat je inspireren en ontdek jouw volgende look bij Nike.