Skip to content
Brand

Sneak Into Summer met Sneakerjagers – Outfit 4

29 mei 2024 11:55
Sneak Into Summer met Sneakerjagers – Outfit 4

Maak je klaar voor de zomer met de nieuwe Nike collectie! Sneakerjagers lanceert de Sneak Into Summer campagne, speciaal voor het zonnige seizoen. De komende twee weken laten we je om de dag een outfit zien, samengesteld door ons eigen team bij Sneakerjagers.

Laat je inspireren!

Sneak Into Summer Sneakerjagers

Get ready for summer! In samenwerking met Nike laten we je de komende dagen outfits zien die perfect zijn voor de zomer. Ga stylish, comfy en cool de zomer in met de sneakers en accessoires van Nike.

Vandaag deelt Tya haar favoriete items uit de Nike collectie.

Outfit 4 – Tya

Sneakerjagers Sneak Into Summer outfit

De vierde outfit van onze Sneak Into Summer campagne omarmt de zomerse kleuren, met een opvallende combinatie van lichtblauw en wit. “Voor mij is een outfit de kans om mijn persoonlijkheid te laten zien en mijn stijl te benadrukken”, legt Tya uit.

“Daarom heb ik gekozen voor de Nike Air Max Plus ‘Sky Blue’. Naast dat deze schoen voldoende comfort biedt, heeft het een opvallend ontwerp dat perfect past bij de zomerse vibe”.

Tya voegt een stijlvolle touch toe met de Jordan Flight Tote Bag. “Deze tas houdt alles wat je nodig hebt, georganiseerd, op één plek, perfect voor onderweg”, zegt Tya.

Sneakerjagers Sneak Into Summer outfit

Laat je inspireren!

In de Sneakerjagers Sneak Into Summer campagne presenteren we acht verschillende outfits. De volgende look laten we je deze vrijdag zien!

Blijf op de hoogte via de Sneakerjagers nieuwspagina voor alle outfits. Laat je inspireren en ontdek jouw volgende look bij Nike.