Skip to content
Upcoming

Een collab tussen Slam Jam en New Balance is in the making

21 april 2021 11:00
Een collab tussen Slam Jam en New Balance is in the making

Het Italiaanse Slam Jam en New Balance hebben opnieuw hun handen ineen geslagen voor een nieuwe collab. Er zijn beelden opgedoken van het 991 silhouet dat een make-over heeft gekregen in donkere tinten. En deze make-over is veelbelovend kunnen we je alvast vertellen!

Dit is niet de eerste keer dat we een samenwerking tussen de twee zien verschijnen. In oktober 2019 verscheen er namelijk een zeer exclusieve samenwerking. In totaal verschenen er in totaal geteld maar 89 paartjes. Slam Jam is een mode-, muziek- en cultuur winkelplatform dat in 1989 werd opgericht door Luca Benini. Vanuit zijn garage begon Luca met het verkopen van Engelse en Amerikaanse streetwear. Dit groeide uit tot Slam Jam en tegenwoordig heeft het label samenwerkingen achter hun naam staan met merken als Palace, Carhartt, Stüssy en New Balance.

Slam Jam x New Balance 990v3

Slam Jam x New Balance M991 | Closer Look

Hoog tijd om het 991 silhouet eens onder de loep te nemen. Het bovenwerk is samengesteld uit een combinatie van meerdere materialen, zoals mesh, suède en leer. De basis van de sneaker is een zwarte kleur met hierop overlays in de kleuren grijs en bruin. Het New Balance logo op de zijkant heeft een contrasterende witte kleur gekregen. Verder is er hier en daar nog wat branding te vinden op de hak en op de tong. Als we afzakken naar de zool zien we een contrasterende grijs/witte kleurcombinatie. Hier en daar zijn er ook nog enkele chrome details te vinden.

Wat deze collab nog mooier maakt, is dat de sneaker zowel in heren- als damesmaten verschijnt. Aan de sneaker zal een prijskaartje zal een prijskaartje hangen van €200,-. Houd Sneakerjagers in de gaten, zodat jij weet wanneer deze samenwerking dropt. Je kan ook de Sneakerjagers App downloaden, zodat jij notificaties ontvangt wanneer de sneaker dropt.


Slam Jam X New Balance M991SJM

M991SJM · Prijs vanaf €269,-

Naar alle aanbieders

Slam Jam X New Balance WMNS W991SJM

W991SJM · Prijs vanaf €151,-

Naar alle aanbieders
Slam Jam x New Balance M991
Slam Jam x New Balance M991
Slam Jam x New Balance M991