Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Slam Jam x Nike Dunk High ‘White/Black’

28 oktober 2020 20:05
Release Reminder: Slam Jam x Nike Dunk High ‘White/Black’

Na de re-releases van de ‘Spartan Green’ en ‘Michigan’ colorway is de Dunk High weer helemaal terug. Slam Jam heeft nu ook haar handen gezet op de Dunk High. Laatst zagen we al de release van de Slam Jam x Nike Dunk High in een ‘Pure Platinum’ colorway. Gelukkig is dit niet de enige colorway die uitkomt voor deze sneaker, want op vrijdag 30 oktober komt de ‘Black/White’ colorway uit.

Slam Jam is opgericht in 1989 door Luca Benini. Slam Jam werd al snel populair, omdat het merk erg uniek was en een eigen stijl had. Met het gebruik van kunst en muziek kreeg Slam Jam connecties van over heel de wereld. Begonnen met een klein warenhuis is Slam Jam de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een wereldwijd merk.

Slam Jam x Nike Dunk High ‘White/Black’ | DA1639-101

Wat al meteen opvalt is dat het Nike Air logo op de tong ondersteboven is gedraaid. Dit geeft de sneaker al meteen een bijzondere look. De basis van de sneaker is gemaakt van wit leer, terwijl de rest van het bovenwerk is gemaakt van zwart suède. De Swoosh is gemaakt van zwart plastic en heeft een doorschijnende bruine outline. Het bovenwerk word afgesloten door wit en zwarte veters. Onder het bovenwerk zit een Doorschijnende midsole met daaronder een zwarte outsole.

De Slam Jam x Nike Dunk High ‘White/Black’ komt uit op vrijdag 30 oktober via onder andere de Nike SNKRS app. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Slam Jam x Nike Dunk High 'White/Black'

DA1639-101 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders
Slam Jam Nike Dunk High
Slam Jam Nike Dunk High
Slam Jam Nike Dunk High
Slam Jam Nike Dunk High
Images by Nike