Skip to content
Upcoming

Skepta laat zijn creativiteit los op de Nike Air Max Tailwind V

8 januari 2021 15:45
Skepta laat zijn creativiteit los op de Nike Air Max Tailwind V
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Het lijkt erop dat de Engelse rapper Skepta zijn samenwerking met Nike voortzet. Eerder doken er in 2019 al geruchten op van de samenwerking en werden er enkele paartjes aangeboden op eBay. Nu duiken er opnieuw foto’s op van de Skepta x Nike Air Max Tailwind V.

Skepta (Joseph Junior Adenuga) is een legende in de Engelse grime scene. Op 19 september 1982 werd de rapper geboren in Nigeria en verhuisde met zijn ouders op 3-jarige leeftijd naar Tottenham, Noord Londen. In 2003 startte zijn muzikale carrière als DJ en werd in 2005 een MC. Vervolgens richtte hij in 2006 samen met zijn broer, J.M.E., een recordlabel op genaamd ‘Boy Better Know’. Hiernaast bracht hij ook zijn eerste mixtape uit, namelijk ‘AKA Joseph Adenuga’. Een jaar later bracht Skepta zijn debuutalbum ‘Greatest Hits’. Tegenwoordig heeft de Skepta grote samenwerkingen achter zijn naam staan met artiesten als A$AP Rocky, Section Boyz en A$AP Nast. In 2019 zagen we ook al een samenwerking tussen Skepta x Nike releasen. We hebben het hier over de Nike Shox TL. Nu lijkt de release van de Air Max Tailwind V ook steeds dichterbij te komen.

Skepta x Nike Air Max Tailwind V

Net als voor de Shox heeft Skepta gekozen voor een bovenwerk dat is opgemaakt uit zwarte en rode kleuren. Daarnaast zijn er enkele chrome details te vinden op de zijkanten van de sneaker. Ook de Swoosh heeft een chrome make-over gekregen. Een ander opvallend detail is de zwarte cage die de rode basis omheinen. Daarnaast trekken de tong en de kraag ook behoorlijk de aandacht, door de iriserende kleur die ze hebben gekregen. De zool heeft een zwarte kleur gekregen om de sneaker niet te druk te maken. Al met al is het een zeer opvallende sneaker die heerlijk te stylen valt.

Een releasedatum van de Skepta x Nike Air Max Tailwind V is nog niet bekend gemaakt, maar we hebben dankzij @airmaxarchives wel een duidelijke look gekregen op de sneaker. Scroll naar beneden voor foto’s en houd Sneakerjagers dagelijks in de gaten om op de hoogte te blijven van alle laatste updates!


Skepta X Nike Air Max Tailwind 5 'Bloody Chrome'

CU1706-001 · Prijs vanaf €117,-

Naar alle aanbieders
Skepta x Nike Air Max Tailwind V
Skepta x Nike Air Max Tailwind V
Skepta x Nike Air Max Tailwind V