Skip to content
Upcoming

Skepta X Nike Air Max Deluxe release info 8 september

6 september 2018 11:53
Skepta X Nike Air Max Deluxe release info 8 september

De Britse MC Skepta komt weer met een hele dikke collab. De Nike Air Max Deluxe X Skepta ‘Never Sleep On Tour’ zal op 8 september al uitkomen!

De eerdere collabs tussen Nike en Skepta zijn ondertussen uitgegroeid tot gewilde sneakers. In 2017 was deel 1 van SkAir uitgekomen, dit was de Air Max 97 is een unieke ‘Vivid Sulfur’ colorway. Na iets meer dan een half jaar kwam er al een vervolg met de Air Max BW/97. Een hybrid tussen de Air Max Classic BW en de Air Max 97. Deze sneaker had een witte colorway met op de rechter schoen een rode Swoosh en op de linker een blauwe Swoosh.

Voor de nieuwe collab is er gekozen voor de Air Max Deluxe. De Air Max Deluxe heeft dit jaar zijn herintrede gemaakt met verschillende originele colorways. De colorway op de collab bestaat nagenoeg uit een zwarte kleur. Op de overlay van de sneaker zit wel een hele toffe print. Het is namelijk een ruispatroon zoals we die kennen van de video banden van vroeger, gebaseerd op zijn video van ‘That’s Not Me’ Aan de binnenkant staat de tekst ‘NEVER SLEEP ON TOUR’ en aan de buitenland ‘12:00PM JUN 09 2014’. Dit was dan ook de release datum van ‘Thats Not Me’.

Bij verschillende shops is het nodig om je in te schrijven voor een raffle, check dus goed de storelist! Hierbij doe je mee aan een loting om kans te maken om de sneaker te mogen kopen. Check hieronder de foto’s en alle release info.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Skepta X Nike Air Max Deluxe

Releasedatum: 08.09.2018
Prijs: €200,-
Colorway: Black/Deep Red/Black
Stylecode: AQ9945-001
Bekijk hier de storelist>>