Skip to content
Watch

Sneakerjagers Radio Recording Sandor Dayala

7 januari 2021 16:17
Sneakerjagers Radio Recording Sandor Dayala

De sneakerwereld heeft onwijs veel raakvlakken met de muziekwereld. Wij van Sneakerjagers zijn dan ook super enthousiast om jullie kennis te laten maken met Sneakerjagers Radio. Een platform waar jij je kan onderdompelen in de wereld van muziek en meer door de ogen en oren van Sneakerjagers.

Ook wij van Sneakerjagers weten dat je samen grote dingen kan bereiken. Daarom zijn we samengekomen met La Cassette voor een aantal toffe Recordings. Een Recording serie van 20 min, easy and watchable. First up: Sandor Dayala

Sandor Dayala

Na gigs voor Appelsap, WooHah! & Patta was Sandor Dayala ook te zien op de 8e editie van La Cassette. Sandor brengt voor deze editie van LC Recordings en SJ Radio de new wave Hiphop op de decks. Zelfs Covid kan deze man niet stoppen.

Met eens set van 20 minuten, gedraaid in het Sneakerjagers Clubhuis, weet Sandor ons te verassen met een breed scala aan new wave Hiphop. Van King Von (Rest in Peace) tot Yssi SB, wij van SJ Radio en La Cassette wensen jullie veel kijk- en luisterplezier!

[vc_raw_html]JTNDdmlkZW8lMjBjb250cm9scyUzRSUzQ3NvdXJjZSUyMHNyYyUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGc3RhdGljLnNuZWFrZXJqYWdlcnMuY29tJTJGc2otcmFkaW8lMkZTMDFFMDEubXA0JTIyJTIwdHlwZSUzRCUyMnZpZGVvJTJGbXA0JTIyJTNFJTNDJTJGdmlkZW8lM0U=[/vc_raw_html]

Sandor Dayala