Skip to content
Upcoming

Size? x Vans Slip-On “Floral”

3 september 2018 16:16
Size? x Vans Slip-On “Floral”

Size? heeft samengewerkt met Vans en hebben twee fleurige sneakers ontworpen! Het classic Slip-On model is gebruikt bij deze samenwerking. De Slip-On is oorspronkelijk in 1982 geïntroduceerd door Jeff Spicoli in de film Fast Times at Ridgemont High, een komedie die de fun-loving ontwerpen Vans perfect laat zien. Size? heeft dezelfde style proberen aan te houden bij de nieuwe ”Floral” Slip-on.

Er komen 2 colorways van de Slip-on. De zwarte variant heeft een combinatie van witte/gele/grijze bloemen. De witte variant heeft rode/paarse bloemen. De sneakers zijn van canvas en zijn gemakkelijk om aan te trekken. Beide sneakers hebben een zwarte streep op de tussenzool. De zool is wit en beschikt over de typische wafel buitenzool van Vans. De sneakers zijn verkrijgbaar bij size? en zijn ook nog is budgetproof!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Vans Slip-On 98 DX

Prijs: €75,-
Colorway: black/yellow/white
Stylecode: VA3JEXU7X
Shoplink: Klik hier>>


Vans Slip-On 98 DX

Prijs: €75,-
Colorway: purple/red/burgundy
Stylecode: VA3JEXU7Y
Shoplink: Klik hier>>